star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Dunavecse

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 483 m²

    telek

Vételár:

48,6 millió Ft

Eladó ház Dunavecse 1. kép

Eladó ház Dunavecse

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 483 m² telek

  • Eladó ház Dunavecse

  • 120m²


Ár:

48 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladó családi ház Dunavecsén

Az ingatlan DUNAVECSE VÁROSBAN, BÁCS-KISKUN MEGYÉBEN található.A környék családias és barátságos. Budapestről kb. 1 óra autóval, Dunaújvárosból 16 km. A M8-as Pentele híd felhajtó kb 2 km. Az ingatlan aszfaltozott úton megközelíthető. Parkolás az utcán, valamint telken belül, garázsban is lehetséges. Az épület pince+földszint kialakítású családi ház.Teherhordó falai hagyományos falazási technikával készültek, téglafalazattal, a falak szigeteléssel és nemes vakolattal ellátottak. A tetőszerkezet betonfödémes, nyeregtető, cseréppel fedett, az ereszcsatorna rendszerrel együtt biztosítja a felszíni vízelvezetést. A födém szigetelt. A külső nyílászárók műanyag szerkezetű, hőszigetelt ablakok, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátva, a bejárati ajtó anyaga fa. A falak felülete tapétázott, festett és lambériázott, a vizes helyiségek csempézve is vannak. A padlót laminált parketta, valamint járólap burkolja. A fűtés vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, radiátor hőleadókkal, valamint az ingatlanban egy gázkazán is található. A használati meleg víz ellátását gázbojler szolgáltatja. Az ingatlan rendelkezik beépített, hűtő-fűtő klímaberendezéssel is. Az ingatlanban 2014-ben a gázbojler cseréje, 2017-ben a nyílászárók cseréje, 2020-ban pedig külső szigetelés történt. A kert rendezett . A kertben gyümölcsös és egy tároló, valamint kifutók és ólak is találhatók A közművek közül minden bevezetésre került. Az ingóságok megbeszélés tárgyát képezik. ( bútorok , gépek, kerti gépek ) Az ingatlan hitel és tehermentes . Falusi CSOK, CSOK plusz felvehető!!! Ingatlanosok kérem ne keressenek !


Elhelyezkedés

6087, Dunavecse, Alkotmány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6649240


+36 30

Ingatlannet kód: 6649240

Az általad megtekintett eladó dunavecsei (Alkotmány utca ) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 483 m². Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 48,6 millió Ft, négyzetméter ára 405 000 Ft, ami a dunavecsei átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Tóth Bertalan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649240. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunavecse ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.