star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ecser

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 565 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó ház Ecser

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 565 m² telek

  • Eladó ház Ecser

  • 160m²


Ár:

99 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
4 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

ÖSSZEKÖLTÖZŐKNEK, VÁLLALKOZÓKNAK AJÁNLOM!
ECSEREN KÍNÁLUNK HÁROM GENERÁCIÓS FELÚJÍTOTT CSALÁDI HÁZAT!

Ecseren eladó egy összesen 160 nm-es három külön lakrészből álló önálló ház 565 nm-es összközműves telekkel, több állásos garázsokkal.
A főépület 1980-ban épült téglafalazatú, egyszint+tetőtér beépítéses, mindkét szinten külön lakással. Alsó szint: két szoba, étkezős konyha, fürdőszoba és közlekedő. Felsőszint: három szoba, konyha, fürdőszoba. A két lakrész külön bejárattal rendelkezik. A két lakrészen kívül kialakításra került egy jelenleg is üzemelő, 40m2-es üzlethelyiség, amit régen lakásként használtak, bontás nélkül visszaalakítható bármikor lakássá. Így több generáció együttélésére is kiválóan alkalmas. A ház folyamatosan karbantartott, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre, a ház külső 10 cm-es homlokzati szigetelést kapott, a kondenzációs cirkófűtés, 5 db hűtő-fűtő klíma, a tetőtér átépített, új gépészet, burkolatok, a földszinti fürdő felújított.
A főépületben a két szint könnyyen összenyitható, eredeti állapotra visszaállítható.
A teleken még van egy kétállásos téglaépítésű garázs, ez köti össze a főépületet az üzlethelyiséggel. A telken van még egy könnyűszerkezetes melléképült/garázs, a ház alatt pince, itt egy vegyestüzelésű kazán.

Az ingatlan ára: 99,9 M Ft


Az ingatlant szívesen bemutatjuk, információért, vagy az ingatlan megtekintéséhez, hívását hétvégén is fogadjuk!

Több, mint 20 éves közvetítői tapasztalatunkkal szívesen segítünk, ha az ingatlan megvásárlásához saját ingatlanát szeretné eladni.

A VÁSÁRLÁSHOZ IGÉNYBE VEHETŐ CSOK PLUSZ KAMATTÁMOGATOTT HITEL, ILLETÉKMENTESSÉG IS!

Igény szerint KIVÁLÓ ügyvédi kapcsolattal segítjük az ingatlan vásárlást. Továbbá profi és ingyenes, bank független hiteltanácsadással és ügyintézéssel (CSOK Plusz, babaváró, lakáshitel, stb…) állunk kedves Ügyfeleink rendelkezésére!

TOVÁBBI INGATLAN AJÁNLATAINKAT MEGTEKINTHETI A LŐRINCZ INGATLAN HONLAPJÁN!


Elhelyezkedés

Ecser, Gagarin


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6620267


+36 20

Ingatlannet kód: NET6620267

Az általad megtekintett eladó ecseri (Gagarin) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 565 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 4 garázs. A családi ház ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 624 375 Ft, ami az ecseri átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Lőrincz Ingatlan referens a Posch Ágnes irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6620267. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ecser ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.