star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Edelény

  • 67 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 677 m²

    telek

Vételár:

11,9 millió Ft

Eladó ház Edelény

  • 67 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 677 m² telek

  • Eladó ház Edelény

  • 67m²


Ár:

11 900 000 Ft

Építés éve
1963
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Edelényben, Finke városrészen eladó egy tehermentes, felújítandó, 1960-as években vályogból és téglából épült 67,5 nm-es családi ház 1677 nm telken. A konyhában és a két szobában műanyag ablakok. Gáz konvektor fűtés, meleg víz villanybojlerről. Új villanyvezetékek. Szobák jelenleg padlószeggel, a többi helyiség járólappal burkoltak. Igény esetén a ház bővítésére is van lehetőség. Az udvaron melléképület, bevezetett árammal. A környék jó, belváros autóval 3 perc távolságra található.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek közül segítünk kiválasztani céljainak és lehetőségeinek leginkább megfelelőt. Vállalkozási célra is. Jogosultság esetén vegyen igénybe kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához állami támogatást biztosító terméket: Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitelt, Lakásépítési támogatást, BABAVÁRÓ HITELT ). A tájékoztatás nem teljes körű. A pénzügyi konstrukciók részletes leírását a Bank aktuális üzletszabályzatai és hirdetményei tartalmazzák. M247881
Érdeklődni: Czugh Péter 70-3934954


Elhelyezkedés

Edelény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6543282


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó edelényi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 677 m². További jellemzői: az építés éve 1963, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 11,9 millió Ft, négyzetméter ára 177 612 Ft, ami az edelényi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Czugh Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543282. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Edelény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.