star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Edelény

  • 111 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 492 m²

    telek

Vételár:

9 millió Ft

Eladó ház Edelény

  • 111 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 492 m² telek

  • Eladó ház Edelény

  • 111m²


Ár:

9 000 000 Ft

Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó Edelényben, 111 négyzetméteres, 2 + 3 félszobás, két szintes, karbantartott, jó állapotú lakás, a hozzá tartozó telekkel és garázzsal.

2018-ban esztétikailag és műszakilag is újítottak az ingatlanon. Járólappal és laminált parkettával burkoltak, festettek, áramhálózatot és fűtésrendszert újítottak. A meleget gáz (cirkó) kazán biztosítja.

A földszinten található: előszoba, fürdőszoba, konyha-étkező, kis szoba, két nagy szoba. Az utolsó szobából juthatunk ki a fedett teraszra.

Az emeleten található két kis szoba, és egy tároló is, ami igény szerint átalakítható vizes blokká.

A telek végén található a házhoz tartozó tároló és garázs, amit a szomszéddal közös autóbejáraton keresztül lehet megközelíteni.

További részletekkel, illetve a megtekintéssel kapcsolatban, kérem hívjon.

Független, banksemleges hitelügyintézőként, díjmentesen készítek Önnek összehasonlító kalkulációt, ami a banki ajánlatokat tartalmazza, beleértve az elérhető kedvezményeket és támogatásokat (CSOK, Falusi CSOK, Babaváró stb.). Segítek a dokumentumok beszerzésében, és a teljes hitelügylet lebonyolításában, valamint személyre szabott hitelminősítést végzek a választott banknál, hogy nyugodtan írhassa alá az Adásvételi szerződést. Mindezt díjmentesen.

Amennyiben jelenlegi ingatlana értékesítésében is a segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357912


Elhelyezkedés

Edelény, Szentpéteri út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6572667


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó edelényi (Szentpéteri út) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 111 m², míg a hozzá tartozó teleké 492 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 9 millió Ft, négyzetméter ára 81 081 Ft. Az ingatlant Pusztaszeri István referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6572667. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Edelény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.