star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Eger

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 406 m²

    telek

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó ház Eger

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 406 m² telek

  • Eladó ház Eger

  • 140m²


Ár:

44 900 000 Ft

Építés éve
1964
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
egyéb

A beltér:

TELEPHELYNEK,VÁLLALKOZÁSRA,BEMUTATÓ TEREMNEK,NAGY CSALÁDOSOKNAK,VAGY AKÁR KÉT GENERÁCIÓNAK IS ALKALMAS CSALÁDI HÁZ ELADÓ AZ EGRI ÚTON!
Eger-Felnémeten,forgalmas út mentén az Egri úton eladó egy 1964-ben épült,jó alapokkal rendelkező,száraz,tufakő falazatú családi ház. Tetőfedő anyaga cserép. Nyílászárók műanyagból készültek-redőnnyel szerelve,valamint a bejárati ajtót is kicserélték. Fűtése gázkazán,valamint vegyes tüzelésű kazán.A szobákban szép állapotú fa parketta található,egyéb helységekben vegyes burkolat. A fürdőszoba felújításra szorul.
A családi ház egy 1406 m2-es teleken helyezkedik el,ahol garázs és melléképületek is találhatóak.
Az ingatlan 140 m2-es.
Elosztása:
-3 külön nyíló nagy szoba
-nagy konyha-étkező
-nappali-társalgó
-előtér
-fürdőszoba
A telekre nagy kapun keresztül juthatunk be ahová teherautó is be tud állni,ezáltal nemcsak lakhatási célra,hanem vállalkozásra is alkalmas lehet!!!!
IRÁNYÁR:44,9 M Ft
.....:.....


Elhelyezkedés

Eger, Egri út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6407975


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6407975

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó egeri (Egri út) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 406 m². További jellemzői: az építés éve 1964, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 320 714 Ft, ami az egeri átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bukta Boglárka referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6407975. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eger ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.