star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Eger

  • 144 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

87,9 millió Ft

Eladó ház Eger

  • 144 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó ház Eger

  • 144m²


Ár:

87 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2003
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Hajdúhegy alján sorház eladó!!!Az Agria Park pláza az utca alján található, a belváros 10 perc sétára van. A ház előtt ingyenes a parkolás, de egy önálló, 20 nm-es garázs is megvásárolható hozzá.

A 144 m2-es ház téglából épült, szigetelt. Több felújításon esett át, 3 éve cserélték az ablakokat 3 rétegűre, redőnnyel, szúnyoghálóval felszereltek. Ekkor került be az új kondenzációs kazán is, illetve a födémre terítettek még 10 cm kőzetgyapot szigetelést, így rendkívül alacsony rezsi díjjal fenntartható az épület. Klímára nincs szükség! Abban az esztendőben teljesen megújult a konyha is, egyedi tölgy konyhabútort építettek be, új gépeket vásároltak bele, s a burkolatok is megújultak.

A földszinten található egy zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, hálószoba, konyha, s egy hatalmas életteret biztosító nappali. Innen jutunk ki a nagyméretű fedett teraszra, ahonnan a kb. 100 nm-es kertbe tudunk kimenni.
A felső szinten 4 szoba található, sarokkádas fürdőszoba, külön wc, és egy nagyméretű tároló helyiség. Nagyon jó elosztású a ház, minden szoba külön nyílik.
Irányár:87,9 M Ft +garázs 11,9 M Ft
Bukta Boglárka:70/636 18 67


Elhelyezkedés

Eger


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652246


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6652246

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó egeri sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: az építés éve 2003, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A sorház ára 87,9 millió Ft, négyzetméter ára 610 417 Ft, ami az egeri átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bukta Boglárka referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6652246. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eger ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.