star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Egyházasgerge

  • 170 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 344 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó ház Egyházasgerge

  • 170 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 344 m² telek

  • Eladó ház Egyházasgerge

  • 170m²


Ár:

16 000 000 Ft

Építés éve
1977
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Hihetetlen áron! Nógrád megye, Egyházasgerge, 170 nm-es, 2 szintes, összközműves családi ház eladó!

A hangulatos zsákfalu, a vidéki nyugalomra vágyók számára ideális választás lehet. Az utcában már több fővárosi család vásárolt és újított fel ingatlant. A közelben található az Ipoly folyó és több kedvelt túraútvonal valamint horgásztó.

Az ingatlan felújítás alatt áll. A tető és tetőszerkezet valamint a nyílászárók cserélve lettek. A belső tér bontási munkái befejeződtek. A folytatás az új tulajdonos feladata lesz.

Az ingatlanhoz tartozó telek 1344 nm nagyságú, sík, körbekerített, önálló garázs, melléképület és több termő gyümölcsfa található.

A Salgótarján autóval 20 perc alatt elérhető. Buszmegálló 200 méterre található. alacsony fenntartás, csendes utca, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, melléképület, amerikai konyha, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Egyházasgerge, Egyházasgerge, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6392674


+36 70

Ingatlannet kód: NET6392674

Az általad megtekintett eladó egyházasgergei (Egyházasgerge, Fő utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 344 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 94 118 Ft. Az ingatlant Tatár Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6392674. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Egyházasgerge ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.