star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Előszállás

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 4 439 m²

    telek

Vételár:

13,89 millió Ft

Eladó ház Előszállás

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 4 439 m² telek

  • Eladó ház Előszállás

  • 64m²


Ár:

13 890 000 Ft

Építés éve
1925
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Előszálláson Fő úttól és a település központjától, kb. 1,5 km-re, aszfaltozott mellékutcában, 64 m2-es, vert falazatú családi házat kínálok megvételre, gazdálkodásra alkalmas telekkel!

Akár rövid időn belül birtokba is vehető!

Az ingatlan 1925-ben épült vert falazattal. Építése óta esett át felújításon. 2 külön nyíló szobával rendelkezik, az egyik a kert felé néz a másik tágasabb szoba pedig az utcafront felé. Ugyanebben az épületrészben a tágas előszobából nyílik a fürdőszoba valamint külön a Wc. A ház folytatásában helyezkedik el a konyha, mely kert felőli bejárattal rendelkezik . Ugyanitt kapott helyet a a kazánház és egy kamra is. Az lakóépület mögött tárolásra alkalmas, jelenleg fatárolóként használt gazdasági épület van.

Az utcafronti szobába már új műanyag ablak (redőnnyel) került, a kisebb hálóban pedig jól működő fa ablak van, mindkettőn szúnyoghálóval. A szobák laminált lappal burkoltak a többi helyiség járólapozott.

Az otthon melegéről és a meleg víz ellátásról gáz cirkó gondoskodik, valamint vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.

A ház közművei: víz, villany, gáz és csatorna.

A telken egy 30 m2-es boros pince is helyet kapott.

A házhoz tartozó összes telek méret 3.850 m2 + 589 m2, melyek az alábbiak szerint oszlanak meg:

- 3.850 m2-es telekrész egy részén gazdálkodnak, valamint a 589 m2 telek, mely kivett beépítetlen területként van nyilvántartva.

A kertben termő gyümölcsfák vannak, valamint ásott kút is van, melyet locsolásra használnak.

Ha felkeltette érdeklődését, avagy további kérdései vannak, keressen bátran!

Referencia szám: HZ059197-IN


Elhelyezkedés

Előszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624356


+36 70

Ingatlannet kód: NET6624356

Az általad megtekintett eladó előszállási családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 439 m². További jellemzői: az építés éve 1925, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 13,89 millió Ft, négyzetméter ára 217 031 Ft, ami az előszállási átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Gálffy Sarolta referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624356. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Előszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.