star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Encs

  • 165 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 907 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó ház Encs

  • 165 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 907 m² telek

  • Eladó ház Encs

  • 165m²


Ár:

20 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSALÁDI HÁZ ELADÓ!ENCSEN, 907 négyzetméteres telken található 165 négyzetméteres, akár két generációnak is kialakítható családi ház eladó.Az utcára néző emelt szintes részben 95 nm-en helyezkedik el a három szoba, előszoba, nappali-étkező, főzőfülke, kamra, fürdőszoba és a külön WC.A szobák parkettásak, a többi helyiség hidegburkolatú.Az udvarra néző lenti részben (ez a régebbi építésű), 70 nm-en egy szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba és kamra kapott helyet.Itt a szoba hajópadlóval burkolt, a többi helyiség beton.A ház mészkőből épült, 60 cm-es főfalakkal, a válaszfalak pedig téglából.Az első rész pala tetővel borított, a hátsó rész cseréppel és alatta 16 nm-es pince helyezkedik el.A ház melegét gázkonvektorok biztosítják és egy hőtárolós villanykályha (6 kW) is található benne.Bevezetésre került a három fázis is, éjszakai és nappali árammal.A kertben ásott kút, szőlő ültetvény és gyümölcsfák vannak.A közelben található iskola, óvoda, orvosi rendelő vasútállomás.Ha meg szeretne nézni e remek lehetőséget, kérem, keressen bizalommal és megmutatom.Irodánk pénzügyi szakértője személyre szabott ajánlatot tervez vevőink részére, ingyenes szolgáltatással,amely a hitelt és az elérhető állami támogatásokat (CSOK+, kamattámogatott hitel, Babaváró támogatás) is tartalmazza az Ön igényeire szabva.

20000000 Ft

Referencia szám: HZ017315


Elhelyezkedés

Encs, Nefelejcs utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648211


Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6648211

Miskolc, Kálvin János utca

Miskolc, Kálvin János utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó encsi (Nefelejcs utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 165 m², míg a hozzá tartozó teleké 907 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 121 212 Ft, ami az encsi átlaghoz képest 35%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Palotás Péter referens a Miskolc, Kálvin János utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648211. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Encs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.