star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Enying, Balatonbozsok

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 622 m²

    telek

Vételár:

30 millió Ft

Eladó ház Enying, Balatonbozsok 1. kép

Eladó ház Enying, Balatonbozsok

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 622 m² telek

  • Eladó ház Enying, Balatonbozsok

  • 78m²


Ár:

30 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladóvá vált családi házunk! 

A ház Enyingen jól frekventált helyen található. Kettő buszmegálló, iskola 10 perc sétányira van. Enyingen kettő iskola, bölcsőde, óvoda, tanuszoda is rendelkezésre áll. Folyamatosan fejlődő város. A Balaton 10km, Székesfehérvár 35km. 

 A tetőszerkezete jó állapotban van. A ház folyamatosan karban volt tartva, hogy párat kiemeljek.: a szobák, illetve a folyosó, fürdőszoba. Mindegyik helyiség járólapot, illetve laminált parkettát kapott.Az ingatlan bejárata előtt kialakítottunk egy fedett verandát, amely padlólap borítást kapott.A telek 622nm2, két részre lett osztva, az elülső udvar térköves a hátsó udvar pedig gyümölcsfákkal van ültetve. A hátsó részen kialakításra került egy filagóra is, illetve egy tároló.A ház falazata vályog, fűtése gázkonvektorral van biztosítva.Az ingatlan tehermentes és rövid időn belül költözhető! 


Elhelyezkedés

8130, Enying, Balatonbozsok, Esze Tamás utca 15


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6634750


Jónásné Péli Dalma

Jónásné Péli Dalma

Hirdető további ingatlanjai
Jónásné Péli Dalma

Jónásné Péli Dalma

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6634750

Jónásné Péli Dalma

Jónásné Péli Dalma

Hirdető további ingatlanjai
Jónásné Péli Dalma

Jónásné Péli Dalma

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Enying, balatonbozsoki (Esze Tamás utca 15) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 622 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 30 millió Ft, négyzetméter ára 384 615 Ft, ami az enyingi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Jónásné Péli Dalma hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634750. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Enying, Balatonbozsok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.