star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ercsi

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 435 m²

    telek

Vételár:

37,4 millió Ft

Eladó ház Ercsi

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 435 m² telek

  • Eladó ház Ercsi

  • 83m²


Ár:

37 400 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Megvételre kínálom ezt a családi házat Ercsi szívében. A 83 nm-es ingatlan 425 nm-es telekkel rendelkezik, így elegendő helyet biztosít az ön és családja számára.

Az ingatlan elrendezése kifejezetten praktikus és barátságos. A 2 nagy szoba és 1 fél szoba ideális térkialakítást nyújt a család kényelméhez. Ezen kívül a házhoz tartozik egy praktikus tároló. A fűtés gáz cirkó, de vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésére áll.

Jelenlegi költségei az ingatlannak egy többtagú család esetén:
Gáz: 35.000 Ft
Víz: 15.000 Ft
Villany: 20.000 Ft

A ház elhelyezkedése kiváló, ha a mindennapi élet megkönnyítése fontos. A helyi bolt, pékség és iskola mindössze 10 perces sétára található, így könnyedén hozzáférhet mindahhoz, amire szüksége van. Az óvoda és bölcsőde is könnyen elérhető, mindössze 15 perc alatt. A buszmegálló is 5 perc séta távolságra található.

A kényelmes nagyságú kert barátságos környezetet kínál a családi pihenéshez és szabadidős tevékenységekhez. Ha szeretne otthont teremteni családjának egy kellemes környezetben, akkor ez az eladó ház a tökéletes választás.

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot további információkért vagy az ingatlan megtekintésével kapcsolatban.


Elhelyezkedés

Ercsi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6601386


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6601386

Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó ercsi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 435 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 37,4 millió Ft, négyzetméter ára 450 602 Ft, ami az ercsi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Lendvai Regina Margit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601386. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ercsi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.