star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 151 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 185 m²

    telek

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 151 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 185 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 151m²


Ár:

149 900 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Érdliget legszebb részén, panorámás 2369m2-es gyönyörű telken került kivitelezésre, a modern, exkluzív, jó elosztású két ikerház.

Az ikerházak csak a nevükben ikrek, különállóan lettek megépítve, egymás tükörképeként egymástól síkban elcsúsztatva (nincs egymásra látás sem az előkertre néző panorámás erkélyről, sem az intim hátsó teraszról), a két épület pedig egymástól 1.6 m-es távolság található.

Az ingatlanok mindegyike 151m2 hasznos alapterületű, saját 1185m2-es kerttel. Az utcaképnek (a szabályozási tervben szereplő beépítési vonalnak) megfelelően az ingatlanok az utcafronttól 40-re helyezkednek el, így a hatalmas kert egy része csodálatos előkert lett. Az ingatlant a betonozott utcáról az elektronos kapun keresztül a térkövezett úton közelíthetjük meg.

Az ingatlan alagsorában egy kétállásos fűtött garázs - elektromos garázsajtóval - és egy tároló kapott helyet. A garázs mérete 38 m2, a tároló alapterülete 5 m2. A garázs elött több autónak elegendő parkolóhely lett kialakítva a gondos tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően.

A garázs melletti lépcsőn tudunk feljutni az ingatlanba. A lépcső kényelmes kialakítású, ami fagyálló kerámiaburkolatot kapott. A házba érve egy tágas előszobán át érhetjük el a panorámás nappali-étkező-konyhát, melynek délnyugati falát panorámás nagyméretű fixfalas és tolóajtók tagolnak. Az üvegfalnak köszönhetően csodálatos kilátás nyílik nem csak a gyönyörű előkertre, de a szemközti domboldalra is. Innen a közlekedőn keresztül érhetjük el a három hálószobát, a két fürdőszobát és a mosókonyhát. A körültekintő tervezésnek köszönhetően, egy kiváló elosztású, világos, szeparált családi otthon került megépítésre.

Szobák elosztása: előszoba (6.45m2), nappali-étkező (38.1m2) , konyha (6.88m2 ) szoba (9.97m2), szoba (12.53m2), fürdőszoba (6.69m2), szoba (13.73m2) saját fürdővel (3.58m2), mosókonyha (5.08m2).

Az ingatlant a több mint 20 éves szakmai múlttal és rengeteg prémium kategóriás referenciaingatlannal rendelkező neves beruházó saját forrásból építi, minőségi anyagok felhasználásával, minőségi kivitelezéssel. A kiváló tervezésnek, a környezettudatos anyaghasználatnak és kivitelezésnek köszönhetően az ingatlan energetikailag kifogástalan!

Az alagsor (garázs, tároló) 40 cm-es zsalukő falazattal épült, aljzatán vasalt beton lemez. Aljzatába és a földdel takart falazatok külső felületén dupla víz záró szigeteléssel ill. dombornyomott Dörken felületszivárgó szigetelésrendszerrel, dréncsövezéssel. Az alagsor fölött méretezett monolit vasbeton födém készült egy ütemben a homlokzaton is megjelenő monolit vasbeton konzolos erkéllyel.

Az épület teherhordó falazata 30 cm-es Leier falazat, 15 cm-es dryvit rendszerű hőszigeteléssel. A lábazat 10
cm XPS lábazati hőszigetelést kapott, műgyanta alapú lábazati vakolattal. A válaszfalak 10 cm-es kerámia falazóblokkból készültek. A födém fa palló födém, közte 20 cm, fölötte 10 cm (összesen 30 cm-es) kőzetgyapot hőszigeteléssel. A tetőfedés Terrán tetőcserép. A nyílászárók 7 légkamrás műanyag tripla hőszigetelt üvegezéssel ellátott prémium nyílászárók, beépített páramentesítő funkcióval.

Az ingatlan fűtése kondenzációs gázkazán, padlófűtéssel. Amennyiben Ön a gáz helyett hőszivattyús fűtést szeretne, beruházó azzal adja át az ingatlant! Kiépítésre kerül a nappali-étkező részben egy inverteres klíma, hűtő-fűtő funkcióval (H tarifás). A nap elleni védelmet a prémium nyílászárók mellett a beépített rolók biztosítják, szúnyoghálókkal. Beruházó előkészítette a hőszivattyús fűtési-hűtési rendszert, illetve a napelemrendszert kiállásokkal. Amennyiben szeretné ennek beüzemelését is vállalja a beruházó, figyelembe véve az Ön pontos igényeit - egyedi ajánlat alapján. Konkrét elképzeléséivel kapcsolatban kérem keressen, hogy a beruházó annak megfelelően tudjon árajánlatot adni!

Beruházó az ingatlant kulcsrakész állapotban adja át! A burkolatok, szaniterek, a belsőépítészeti megoldások mind az új tulajdonos igényeinek megfelelően lesznek kialakítva. Részletes műszaki leírásért, tartalomért kérem keressen!

Az ingatlan elhelyezkedése kiváló! Érdligeten, Diósdliget határán betonozott utcában található a panorámás telek. Elhelyezkedésének hála a fővárost több irányból is megközelíthetjük (Diósd, Érd, Érd-Parkváros, Törökbálint). Buszmegálló 3 percre, Diósd központja autóval 2-3 perc (Interspar, bankok, gyógyszertár, iskola, óvoda...), Érd központja 5 perc, ahonnan busszal vagy vonattal is könnyedén eljuthatunk Budapestre, Kelenföld 15perc.

Az ingatlan megvásárlásánál CSOK, kedvezményes lakáshitel, 5%-os Áfa visszaigénylés, illetékmentesség igénybe vehető!
Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, kertrész, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, kertvilágítás, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, saját tároló, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Érd, Érd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6570186


+36 70

Ingatlannet kód: NET6570186


Az általad megtekintett eladó Érdi (Érd) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 151 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 185 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az ikerház ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 992 715 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570186. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.