star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 572 m²

    telek

Vételár:

114,9 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 572 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 160m²


Ár:

114 900 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Érd parkvárosában egy újépítésű ikerházfél.

Távol a város zajától, de mégis közel Budapesthez, eladó egy újépítésű emeletes ikerházfél, garázzsal, elszeparált udvarrésszel. Elhelyezkedését tekintve tökéletes, egy csendes utcában az autópályától nem messze, a közelben található óvoda, iskola, bank, orvos, buszmegálló.

Az épületet modern formavilág jellemzi, a tervezés és kivitelezés során törekedtek az energiatakarékosságra, minőségi anyagok használatára és letisztult stílusra. Az épület tartófalai 30-as Porotherm téglából, kívülről 12 cm-es EPS szigetelőrendszerrel és színes műgyantás vakolattal, míg a belső falak 10 cm-es válaszfaltéglákból készülnek. Aljzaton 12 cm-es lépésálló szigeteléssel, míg a födémen 35 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A fűtés és melegvíz ellátásáról hőszivattyús rendszer gondoskodik, padlófűtéssel. Az ár tartalmazza a napelemes kiállásokat.

A 2-es számú ikerházfél kiváló elrendezésének köszönhetően alkalmas nagycsaládosok számára, az alsó szinten kialakításra kerül az amerikai konyhás nappali, egy háló, tágas közlekedő és egy fürdőszoba, míg az emeleten három háló, egy gardróbszoba, egy WC, és egy fürdőszoba nyílik a közlekedőből.

A kivitelezés folyamatosan, terv szerint halad. Várható átadás: 2023 év vége!

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat.
De tényleg :-)

For sale in the park city of Érd, a newly built semi-detached house.

Far from the noise of the city, but still close to Budapest, for sale is a newly built semi-detached house with a garage, a separated yard. The location is perfect, in a quiet street not far from the motorway, near kindergarten, school, bank, doctor, bus stop.

The building is characterized by a modern design, energy efficiency, quality materials and a clean style. The load-bearing walls of the building are made of 30 cm Porotherm bricks with 12 cm EPS insulation system and coloured resin render on the outside, while the interior walls are made of 10 cm particle board bricks. Underfloor with 12 cm of step-resistant insulation, while the slab has 35 cm of rock wool insulation. Heating and hot water is provided by a heat pump system with underfloor heating. The price includes solar panels.

The semi-detached house number 2 is suitable for large families thanks to its excellent layout, with a living room with American kitchen, a bedroom, a spacious hallway and a bathroom on the lower level, while upstairs there are three bedrooms, a walk-in closet, a toilet and a bathroom.

The construction is progressing according to plan. Expected delivery: end of 2023!

For any questions about the property, please call me at any time.
Really :-) alacsony fenntartás, csendes utca, kertrész, külön fürdő és wc, prémium anyagok, terasz, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Érd, Érd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6570191


+36 70

Ingatlannet kód: NET6570191


Az általad megtekintett eladó Érdi (Érd) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 572 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az ikerház ára 114,9 millió Ft, négyzetméter ára 718 125 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570191. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.