star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 157 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 626 m²

    telek

Vételár:

169,99 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 157 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 626 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 157m²


Ár:

169 990 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Érdligeten, Érd-Diósd határán csendes utcában panorámás ikerház mindkét lakása eladó. A meseszép telek összesen 1252 m2, így a lakások mindegyikéhez 626 m2-es saját terület tartozik.

Az ikerház tervezésénél figyelembe vették a telek adta adottságokat és maximálisan kihasználva azt három szinten építették meg az egyenként 158 m2-es, jól szeparált, energiatakarékos és egyben letisztult formatervű lakásokat. Utca szinten mindkét oldalon két férőhelyes garázst alakítottak ki, aminek a tetején találhatóak a teraszok (41.5m2). A földszinten a nappali, étkező-konya, előszoba, mosdó és egy szoba található. Az emeleten 3 szoba kapott helyet egy tágas fürdőszobával és természetesen külön wc-vel.

Az ikerházat a beruházó saját forrásból építi, minőségi anyagok felhasználásával, magas műszaki tartalommal. Beruházó referencia ingatlanai természetesen megtekinthetőek!

Az épület tartófalai 30-as Porotherm téglából, kívülről 15cm-es EPS szigetelőrendszerrel és színes műgyantás vakolattal, míg a belső falak 10 cm.es válaszfaltéglákból készülnek. Aljzaton 15 cm-es lépésálló szigeteléssel, míg a födémen 25 cm-es kőzetgyapot szigeteléssel. A külső nyílászárók 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárók, redőnyökkel, míg a belső ajtók laminált fa beltéri ajtók. Az épület héjazata cserép, antracit színben.

Az ikerház bár egy egységet alkot, a hangszigetelésről a lakások közötti 2x30-as falazat mellett a különálló tartófalak közötti légrés illetve az azt kitöltő szigetelő rendszer gondoskodik. A födém mindkét lakás esetén külön került megépítésre, ezzel is biztosítva a lakók teljes nyugalmát.

A beruházó kiemelt figyelmet fordít a környezettudatosságra: így az energiatakarékos épület fűtés és meleg víz ellátásáért a hőszivattyús rendszer lesz a felelős, padlófűtéssel. Az épület 10KW-os napelemrendszert kap lakásokként, egy légkondicionáló berendezéssel, elektromos szúnyoghálókkal. A külön egységek egymástól elválasztva kerülnek átadásra, zsaluköves kerítéssel, utcafronton zsaluköves alappal, fém léces betétekkel. Mindez a kulcsrakész ár részeként!

Az ingatlan egyaránt megközelíthető mind Érd, mind Diósd irányából. Mivel Diósdliget domboldalában helyezkedik el, így Diósd központja 3 perc alatt elérhető autóval, ahol megtalálható minden: Interspar, gyógyszertár, bankok, iskola-óvoda, üzletek... Az utcából gyalog kb. 5 perc sétára elérhető Diósdliget Fenyves részén közlekedő BKK és Volánbusz is, Kelenföld 20 perc.

Az ingatlan megvásárlásánál CSOK, kedvezményes lakáshitel, 5%-os Áfa visszaigénylés, illetékmentesség igénybe vehető!

Az kulcsrakész ikerház a tervnek megfelelően készül, várható befejezése 2022.IV. negyedév.

Amennyiben szeretne családjával impozáns helyen, a panorámában gyönyörködve, madárcsicsergés mellett élni "távol" a város zajától kizárva a kíváncsiskodó tekinteteket, ne keressen tovább, meg is találta leendő új otthonát!

Ütemezett fizetés, a teljes kivitelezés alatt! Ha időben leköti az ingatlant, saját igényeire szabhatja azt.

Ingatlannal kapcsolatos kérdésekben bármikor, hangsúlyozom, bármikor hívhat. alacsony fenntartás, csendes utca, külön fürdő és wc, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, padlófűtés, klíma, külső hőszigetelés, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Érd, Érd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6570229


+36 70

Ingatlannet kód: NET6570229


Az általad megtekintett eladó Érdi (Érd) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 157 m², míg a hozzá tartozó teleké 626 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az ikerház ára 169,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 082 739 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 25%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570229. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.