star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 99 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 100 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 99 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 100 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 99m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Nagycsaládosok figyelmébe ajánlom!Érden, a madár neves utcákban kínálunk eladásra egy négy lakásos sorházban, 99nm-es belső két szintes 3 szoba +nappali elosztású önálló 100nm-es kertkapcsolatos lakást. Az ingatlanhoz tartozik egy külön telekrész , amely szinte az ingatlan mellett található. Ezen van egy 18nm-es mobilgarázs beton alappal, ami a vételár részét képezi. További gépkocsi telken belül, utca felől zárt biztonságos udvari beállón is elhelyezhető. Elrendezése: alsó szinten előtér, konyha+ kamra, wc. nappali, amiből kijutunk az ízlésesen kialakított fedett teraszra, ahonnan szép kilátás nyílik a gondosan ápolt kertre.Emeleten fürdőszoba+wc. egy háló és két szoba az egyik szobából jutunk fel a padlástérbe, ami beépíthető, másik szobából pedig az erkélyre jutunk ki. A közelben újonnan épült óvoda, iskola, gimnázium, gyermekes családoknak ideális. Közlekedése is kitűnő vonat állomás 5-6 perc a buszmegálló is 3-4 percre található. A lakás az évek során teljes körű felújításon esett át. A ház fűtése cirkó kazánnal történik, radiátoros hő leadással, illetve a meleg víz ellátását is az biztosítja.Az épület falazata tégla, amin dryvit szigetelés van.Az ingatlan műanyag nyílászárókkal + redőny és szúnyoghálóval van felszerelve mindenhol.Az udvaron van egy könnyűszerkezetes faház, mely árammal van ellátva, tárolásra tökéletes.Az ingatlan megtekintése rugalmas, keressen bizalommal!!BANKFÜGGETLEN pénzügyi szakértőnk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Több éves szakmai tapasztalattal várjuk , előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.


Elhelyezkedés

Érd, Fácán köz


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6570320


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6570320

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Érdi (Fácán köz) sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 99 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A sorház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 706 061 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Máté Szabolcs referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570320. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.