star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 120 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 704 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 120 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 704 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 120m²


Ár:

145 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Érd legkedveltebb részén, Fenyves-Parkvárosban, aszfaltozott utcában, természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában az igényes életminőséget kereső családoknak különleges lehetőség kínálkozik: ezt a gyönyörű, 2019-ben épült házat egy építész házaspár építette saját részükre, ennek megfelelő igényességgel és gondossággal a tervezőasztaltól, az utolsó részlet kivitelezéséig.

Érd a lehető legtöbb előnnyel rendelkező kisváros: jó iskolák, óvodák, bölcsődék, számos sportolási lehetőség… A környék: jó szomszédok, zöld környezet, nyugodt, rendezett, idilli, családias, teljesen csendes, új utca. (Autópálya nem hallatszik oda egyáltalán.) Autóval mindössze 10 perc Budapest határa, a közlekedés kiváló minden irányban (M7, M0, M1 autópályák).

Az új építésű 37,5cm vastag Ytong-falazatú ház kiváló elrendezésű: Tágas amerikai konyhás nappali, négy háló, két fürdő, plusz vendég wc, megfelelő tároló helyiségek otthonos légkört teremtenek. Luxus érzést biztosítanak a különleges extrák:
- szellőztető rendszer, mely csukott ablaknál is minden helyiségben állandó friss levegőt biztosít, valamint hőmérséklet temperálásra is alkalmas
- okos otthon szolgáltatások, kaputelefon, helyiségenként szabályozható fűtés
- nagy belmagasság (285 cm)
- rendkívül alacsony energia igény
- elektromos kapu

A nagy, parkosított udvar ideális helyszín a családi összejövetelekhez és kikapcsolódáshoz, és nincsenek túl közel a szomszédok sem, így megfelelő privát szférát biztosít.

Ez az otthon mindent magában foglal, amire egy nagy családnak szüksége lehet, szinte teljesen új, de már komplett elkészült, a festésen, esetleg személyes ízlésnek megfelelő tapéta kiválasztásán kívül csak annyi dolga van, hogy beköltözzön!

Hívjon most!
Szüllő Gábor


*** Extra kedvezményes piacvezető Fundamenta finanszírozás biztosított a Fundamenta Ingatlan ügyfelei számára! Akár CSOK Pluszt, babaváró kölcsönt is intézzük Ön helyett. ***


Elhelyezkedés

Érd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6647256


+36 20

Ingatlannet kód: NET6647256


Az általad megtekintett eladó Érdi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 704 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 1 208 333 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Szüllő Gábor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6647256. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.