star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 300 m²

    alapterület
  • 10

    szoba
  • 720 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 300 m² alapterület
  • 10 szoba
  • 720 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 300m²


Ár:

199 000 000 Ft

Szobák száma
10
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ, TÖBB LEHETŐSÉGET REJTŐ, JÓ ÁLLAPOTÚ, JELENLEG KÉT LAKÁSOS CSALÁDI HÁZ, ÉRDEN!

Az eladó ingatlan 15-20 perc alatt elérhető autóval Kelenföldről, tömegközlekedők a 735-ös távolsági buszjárattal utazhatnak, aminek a megállója 5 perc sétára található a háztól. A közelben található óvoda, bölcsőde és általános iskola. A környéken régebbi, és újabb építésű családi házak és társasházak is megtalálhatók. Bevásárlásra a 3 km-re található Shop-stopban van lehetőségünk, ahol a hivatalos ügyeinket is elintézhetjük.

A 720 nm-es telken épült két lakásos családi ház két generáció együttélésére kiválóan alkalmas, de kialakítható akár egy négy lakásos társasház is. A jelenlegi tulajdonos a ház egyik felét lakja, a másik felét folyamatosan bérbe adja. A kétszintes épület első része, folyamatosan karbantartott, jó állapotú, azonnal költözhető, a másik részben is működik minden, használható, de esztétikai felújítás, és korszerűsítés javasolt. A ház kívülről és a kert, gondozott és rendben tartott.

Az épület eredetileg egy Kádár kocka volt, amit az 1980-as években, kibővítettek és két lakásos családi házat alakítottak ki. A két szintes épület földszintjén található a nappali, a konyha + étkező, egy halószoba, és a fürdő + WC. Az emeleten hálószobák és fürdő + WC kapott helyet. Az emeleti szobákból tágas teraszra léphetünk ki. A kert kiválóan alkalmas kisebb családi összejövetelek megtartására, grillezésre, pihenésre. A kert hátsó részében van egy kisebb épület, ami jelenleg konditeremként szolgál. A telekre autóval be lehet állni, de parkolásra a ház előtti közterületen is van lehetőség.

Fűtésről jelenleg gázcirkó kazán, és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a hőleadást a ház helyiségeiben, radiátorok biztosítják.

Több ötlet is megvalósítható, összeköltözhet két generáció, vagy akár két család is. A telekre lehet használati megosztási szerződést csináltatni, így az új tulajdonos akár el is adhatja a ház egyik felét. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367098


Elhelyezkedés

Érd, Radnai utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648635


+36 30

Ingatlannet kód: NET6648635


Az általad megtekintett eladó Érdi (Radnai utca) ikerház 10 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 720 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 663 333 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Menyhért referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648635. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.