star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Erdőkertes

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 899 m²

    telek

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó ház Erdőkertes

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 899 m² telek

  • Eladó ház Erdőkertes

  • 47m²


Ár:

21 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Erdőkertes Kincstári ligetek részén, 47 nm-es nettó lakóterülettel, 899 nm-es telekkel hétvégi ház besorolású, panorámás ingatlan eladó.
A ház 80-as években ikersejt téglából épült része lapostetős, a nappali könnyűszerkezetes, ahol a falpanelek alapszigetelése mellett, belülről 3 cm-es Nikecell szigetelést, gipszkartonfedést kapott. A többi helyiség szintén ikersejt téglából épült, az utcafronti rész már megkapta a 10 cm-es szigetelést.
A nappali lemezfedésű, a födém 20 cm-es üveggyapot szigetelést kapott.
A fűtést kandalló és inverteres klíma biztosítja. Két éve a nyílászárók is cserélve lettek, műanyag, hőszigetelt üvegezésűre, illetve az elektromos vezetékek is cserélve lettek. A hálózat 1 x 25 Amper.
A ház alatt 12 nm-es pince található.

Az ingatlan nagy előnye az elhelyezkedése, pár perc sétával elérhető a távolsági busz megállója, mely Újpest-Városkapu és Galgamácsa között jár Fót Veresegyház érintésével. De óvoda, iskola, rendelőintézet, gyógyszertár, és posta is 10 perc sétával elérhető.

Kikapcsolódásra a veresegyházi tavak, a termál fürdő, a medvefarm, az őrbottyáni horgásztó, a vácrátóti arborétum, és a helyi kultúrális programok nyújtanak lehetőséget.
A sok kis bolt, a Spar, és a híres veresi piac mellett, szintén Veresen, 3 perc autóúttal Lidl is elérhető.

Vegye meg telekárban, és alakítsa elképzelése szerint!
Keressen mielőbb a megtekintéssel kapcsolatban! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363533


Elhelyezkedés

Erdőkertes, Kincstári ligetekben


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6615915


+36 70

Ingatlannet kód: NET6615915

Az általad megtekintett eladó erdőkertesi (Kincstári ligetekben) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m², míg a hozzá tartozó teleké 899 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 465 957 Ft, ami az erdőkertesi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615915. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Erdőkertes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.