star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 130 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 137 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 130 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 137 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 130m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó nagy családi ház!Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, ha Ön azok közé tartozik, akik minőségi otthont keresnek Esztergomban. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtekinthesse ezt a csodálatos ingatlant, és tegye az Ön állandó vagy ideiglenes otthonává!Az ingatlan eladása egy remek lehetőség mindazok számára, akik Esztergomban szeretnének egy csendes, mégis központi helyen élni, ahol a városi élet nyüzsgése és a természetes környezet közelsége egyaránt adott. Az ingatlan vételára kiváló befektetési lehetőséget kínál, figyelembe véve az ingatlan állapotát, elhelyezkedését és a piaci árakat.Az ingatlan belső tere teljesen felújított, magas minőségben készült el, modern és ízléses kialakítással. Az új tulajdonosok számára azonnal költözhető, nem igényel további befektetést. A felújítás során kiemelt figyelmet fordítottak a funkcionalitás és az esztétikum harmonikus összehangolására, így az új lakók egy minden igényt kielégítő, otthonos és kényelmes lakásba költözhetnek.Eladó egy kiváló állapotú, 39 900 000 HUF árú téglaépítésű ingatlan Esztergom szívében, Komárom-Esztergom megyében. Az épület 2000-ben épült, fényviszonyai kiválóak, ami napfényes, meleg otthont teremt lakóinak. A településen található, pontos cím: 2509 Esztergom, mely kiváló infrastruktúrával büszkélkedik, közel van a városközponthoz, iskolákhoz, bevásárlóközpontokhoz és kikapcsolódási lehetőségekhez.
Stróbl Gyöngyi +36304559956

Referencia szám: HZ031086


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654832


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654832

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 137 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 306 923 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Stróbl Gyöngyi referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654832. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.