star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Etyek

  • 170 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 934 m²

    telek

Vételár:

80 millió Ft

Eladó ház Etyek

  • 170 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 934 m² telek

  • Eladó ház Etyek

  • 170m²


Ár:

80 000 000 Ft

Szobák száma
6 (4 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A gyönyörű környezetben fekvő borvidék etyeki lankás dombjainál kínáljuk eladásra ezt a masszív szerkezetű, téglából épült 2 szintes házat, mely két generáció együttélésére is alkalmas.
Az ingatlan csendes, aszfaltos utcában található, felújítandó állapotú.

A házban 2 különálló, külön bejáratú lakás lett kialakítva, a földszinti 1974-ben, az emeleti 1990-ben épült.

Az 1. lakás a földszinten helyezkedik el, melyben előtér, konyha, fürdőszoba és 3 szoba található.
A 2. lakás külső, fedett lépcsőn közelíthető meg, itt előtér, fürdőszoba, WC, konyha, étkező, 3 szoba és egy hangulatos terasz lett kialakítva. A felső szinten hűtő-fűtő klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet.

Az ingatlanban a régebbi elektromos vezetékek cserélve lettek, hőellátás gázkazánról és vegyes tüzelésű kazánról is működik, radiátoros hőleadással. Műanyag nyílászárók is kerültek a házba, a szobákban redőnnyel lettek felszerelve.

A kert nagysága - 934 nm - lehetőséget adott 20 db, jól termő gyümölcsfa telepítésére, valamint szintén szépen termő zöldséges kert kialakítására is, a locsolás fúrt kútról történik.
A parkolást és a pakolást egy melléképület és egy mobil garázs könnyíti meg.

Tömegközlekedés 1 percnyi sétával érhető el, vásárlási lehetőség 300 méterre, óvoda, iskola pedig 500 méteren belül található.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem telefonon egyeztessünk! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 353912


Elhelyezkedés

Etyek, Ház két lakással


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6528749


+36 70

Ingatlannet kód: NET6528749

Az általad megtekintett eladó etyeki (Ház két lakással) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 934 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 80 millió Ft, négyzetméter ára 470 588 Ft, ami az etyeki átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bognár Katalin referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6528749. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Etyek ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.