star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fábiánháza

  • 135 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 7 945 m²

    telek

Vételár:

32,49 millió Ft

Eladó ház Fábiánháza

  • 135 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 7 945 m² telek

  • Eladó ház Fábiánháza

  • 135m²


Ár:

32 490 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Fábiánháza főutcájában eladó egy frissen felújított családi ház.

Az ingatlan a 80-as években épült vegyes falazatból. A későbbi bővítés a 2000-es évek elején történt csak téglából. A hozzáépítéssel 150 m2 -re bővült a hasznos alapterület.

Az házban található 3 szoba, nappali, 2 közlekedő, fürdőszoba + wc, konyha + ebédlő, illetve egy kamra. A bejárathoz közvetlenül kapcsolódik egy fedett terasz, ami remek helyszíne a nyári étkezéseknek.

Az otthon melegét gázkazán biztosítja, illetve két hűtő/fűtő klíma is segítheti.
A nagy ablakoknak köszönhetően a ház mindig világos és barátságos hatást kelt.

Az udvaron belül nagyon könnyű a parkolás, mert egy dupla garázs is helyt kapott, valamint még egy melléképület van ezen felül, ahová szintén két autó is kényelmesen elfér.

Az udvart és a kertet, több díszcserje és díszfa tarkítja, ennek ellenére is tágas.
Elsősorban fiatal párnak, vagy kisgyerekes családnak ajánlom, akik szeretnék megspórolni a felújításra fordítandó időt, mert azonnal költözhető állapotban van. Az ingatlan a méretei miatt vállalkozás indítására is alkalmas.

Az ár magában foglalja a beépített fürdőszoba bútorzatot és a konyhaszekrényt, illetve a biztonsági kamerarendszert ami 7 db külső kamerából áll.

Amennyiben a vásárláshoz szükséges bármely kamattámogatott hitel vagy jelzáloghitel, annak az ügyintézését is vállalom.


Elhelyezkedés

Fábiánháza, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619727


+36 70

Ingatlannet kód: NET6619727

Az általad megtekintett eladó fábiáházi (Kossuth Lajos utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 7 945 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A családi ház ára 32,49 millió Ft, négyzetméter ára 240 667 Ft. Az ingatlant Nagy Gábor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619727. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fábiánháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.