star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fegyvernek, Szapárfalu

  • 151 m²

    alapterület
  • 2 318 m²

    telek

Vételár:

11 millió Ft

Eladó ház Fegyvernek, Szapárfalu

  • 151 m² alapterület
  • 2 318 m² telek

  • Eladó ház Fegyvernek, Szapárfalu

  • 151m²


Ár:

11 000 000 Ft

Építés éve
2000
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Eladó Fegyverneken egy 151,5 m2 nagyságú lakóépület. Az épület évekkel ezelőtt autó alkatrész üzlet volt, melyet 2000 körül építettek, téglából.
Az épület jelenlegi elosztása szerint kialakításra került egy fürdőszoba+ WC, Konyha-étkező, garázs, és egy igazán tágas hatalmas egyéb helyiség, melyből igény szerint bármilyen szoba, vagy másféle lakrész leválasztható, vagy kialakítható. Minden nyílászáró új.
Az ingatlan állapota félkésznek mondható. Új a tetőszerkezet, új a cserép. Újak a vízvezetékek, a szennyvízhálózat, a gázcsonk a telken belül, a villamoshálózat 25 Amper. A fűtés jelenleg klímával megoldott.
A telek 2318 m2.
A tulajdoni lap szerint az ingatlan lakóház, de a jelenlegi állapota lehetővé teszi, hogy akár Üzlethelyiséget alakítson ki belőle az új tulajdonos.
Az ingatlant az F And Fer Ingatlan és Hitelközvetítő iroda kínálja eladásra. Időpontot a megtekintésre velünk tudnak egyeztetni az érdeklődők.
Hitelügyintézésben szintén tudunk irányt mutatni, számos bank ajánlatai közül a legjobb megoldással. Energetikai Minősítést és ügyvédi támogatást is szívesen ajánlunk, amennyiben igénye merül fel erre.
Részletekért keresse fel irodánkat, vagy a jól megszokott telefonszámokon is szívesen fogadjuk a megkereséseket!


Elhelyezkedés

Fegyvernek, Szapárfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597337


A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 151 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 318 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 11 millió Ft, négyzetméter ára 72 848 Ft, ami a fegyverneki átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Burai Zsuzsanna referens a FODOR ANDREA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597337. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fegyvernek, Szapárfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.