star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fehérvárcsurgó

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 248 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Fehérvárcsurgó

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 248 m² telek

  • Eladó ház Fehérvárcsurgó

  • 75m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1987
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Állandó lakhatásra alkalmas zártkerti ingatlan eladó!Fehérvárcsurgón az öreghegyi András dűlőben eladó egy 6 éve felújított, lakhatásra alkalmas ingatlan.Az új műanyag nyílászárók reluxával felszereltek. A tornác és a terasz beépítésre került. A teljes ház szigetelése 10cm, a lábazaté 6cm. A teljes villanyvezeték cserélve lett réz kábelre.. A fütés egy vegyestüzelésű kazánnal és egy 1000L-es puffertartállyal megoldott. A vezetékes víz be van vezetve, az ingatlanban műanyag vízvezetékek vannak. Csatorna nincs, helyette egy 4 m3-es zárt emésztőtartály van beszerelve.A telek gondozott és igényes, mérete 1248nm. Gyümölcsfákkal, és egy kis veteményessel. A kertben családi és baráti összejövetekre tökéletesen megfelő fillagória lett kiépítve, túzrakó hellyel. Továbbá egy tároló és egy különálló fedett kocsibeálló is van.A ház 75nm, 3 szintből áll. Alul van egy mosókonyha WC-vel, garázs, kazánház (itt van beépítve a puffertartály is), illetve egy kissebb tároló is. A magasfölszinten található egy fürdő WC-vel, egy amerikai konyhás nappali, amihez hozzá lett nyitva a beépített terasz. A tornác be lett építve, itt található a főbejárat is, közlekedőként szolgál és külön ajtó nyílik a nappaliba, illetve onnan lehet egy lépcsővel lemenni az alsó szintre és a kertbe is. Az emeletre a nappaliban található lépcsővel lehet feljutni, ahol 2 szoba lett kialakítva, a nagyobbik szoba erkélykapcsolatos. Ajánlom pároknak, befektetésnek, és mindenkinek aki egy csendes, nyugodt környékre vágyik.


Elhelyezkedés

Fehérvárcsurgó, Öreghegy dűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6514723


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6514723

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fehérvárcsurgói (Öreghegy dűlő) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 248 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 466 667 Ft, ami a fehérvárcsurgói átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6514723. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fehérvárcsurgó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.