star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Felgyő

  • 109 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 5 036 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Felgyő

  • 109 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 5 036 m² telek

  • Eladó ház Felgyő

  • 109m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Ha nyugalomra, a természet közelségére vágyik, ezt látnia kell! --- Csak az OTP Ingatlanpont kínálatában!---
Megvételre kínálunk Csongrád határában, a várostól kb. 6 km-re elhelyezkedő tanyát, melyhez ötezer négyzetméter terület tartozik. A tanyaudvar mellett van egy bekerített kert gyümölcsfákkal, valamint egy kis akácos.
A négy szoba-konyhás lakóépület 2000-ben alá lett falazva, valamint teljesen új tetőszerkezetet kapott. Ki lettek cserélve a villany, víz, csatorna vezetékek, valamint központi fűtés került kialakításra, melyet egy vegyes tüzelésű kazán szolgál ki. A vizet 2 fúrt kút és egy ásott kút szolgáltatja. A mélyebb kút vize iható. A nappali, konyha és a vizes helyiségek kerámia burkolatot kaptak, a szobák laminált parkettásak. A 3 belső szobát a megőrzött gerendás mennyezet teszi hangulatossá.
A lakóépület mellett egy istállóból kialakított dupla garázs, valamint egy erősen felújítandó, ólakból álló melléképület határolja a tanyaudvart.
A tanya az aszfaltos úttól 1km-re helyezkedik el, az oda vezető földút jól járható. Vannak állandó lakosok a környező tanyákban.
Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót biztosítunk. Az OTP Banknál elérhető Babaváró, falusi CSOK, CSOK Plusz hitel és egyéb kölcsönök intézését díjmentesen vállaljuk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint ügyvédet biztosítunk. Irodáink Szentes, Petőfi utca 12. a buszmegálló felől, és Csongrád, Fő utca 54. szám alatt várjuk a személyes érdeklődőket. Válasszuk ki együtt az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot banki sorban állás nélkül!

Referencia szám: M270512-IN


Elhelyezkedés

Felgyő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633841


Petkov Gyöngyi Katalin

Petkov Gyöngyi Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


25 000 000 Ft

Felgyő

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 109m²

21 000 000 Ft

Felgyő

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 89m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6633841

Petkov Gyöngyi Katalin

Petkov Gyöngyi Katalin

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó felgyői családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 109 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 036 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 229 358 Ft, ami a felgyői átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Petkov Gyöngyi Katalin referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633841. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felgyő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.