star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Felsőlajos

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 25 440 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó ház Felsőlajos

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 25 440 m² telek

  • Eladó ház Felsőlajos

  • 100m²


Ár:

59 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Fedezze fel ezt a kellemes ingatlant, amely egy 25 440 m²-es területen elhelyezkedve várja új tulajdonosát Felsőlajoson, Bács-Kiskun megyében.

Ez a hangulatos otthon tökéletes választás lehet azok számára, akik a vidéki nyugalomra és a természet közelségére vágynak.

A tégla alapon nyugvó vegyes falazatú épület nem csak a robusztus építési módnak köszönhetően állja az idő próbáját, hanem a körültekintő karbantartás révén - úgy mint a nyílászárók cseréje, új radiátorok felszerelése, valamint a tetőcsere - is folyamatosan megújul.

Az ingatlanhoz tartozó hatalmas területen található akác erdő, gyümölcsfák és három fúrt kút biztosítja az önfenntartást, míg a tároló helyiségek, garázs, traktor beálló és a zöldséges verem praktikus megoldást kínálnak a mindennapok során.

A biztonságot riasztó rendszer garantálja az összes épületben.

A telken álló kivett tanya az aszfaltúttól mindössze 70 méterre fekszik, a buszmegálló közelsége még több kényelmet kínál az itt élőknek.

Fontosabb tudnivalók
- 25.440 m2 az egész terület bekerítve
- parkosított udvar
- 80 db termő gyümölcsfa, zömében őszibarack
- riasztóval védett minden épület
- kb. 100 m2 lakótér, 3 szobával
- 2021- es felújítás alkalmával új tető
- új nyílászárók redőnnyel, szúnyoghálóval
- új vegyestüzelésű kazán
- új radiátorok
- dupla garázs
- traktorbeálló
- különálló pince
- gazdasági épületek
- 3 db fúrt kút

Felsőlajos, ahol az ingatlan található, igazán varázslatos hely. Egyrészt lehetőséget biztosít a pihentető vidéki élethez, míg másrészt nem távolodik el túlságosan a városi szolgáltatásoktól sem. Az itt élők élvezhetik a nyugodt és békés környezetet, miközben számos lehetőség áll rendelkezésükre a szabadidejük aktív eltöltésére is, legyen szó kirándulásról az akác erdőben vagy a helyi közösségi eseményeken való részvételről. A környék ideális választás lehet azok számára, akik szeretnének egy lépéssel közelebb kerülni a természethez, miközben mégsem izolálódnak teljesen a külvilágtól.

További információkért hívjon bizalommal akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Felsőlajos, Pesti utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644823


HASONLÓ INGATLANOK


29 700 000 Ft

Felsőlajos, Főút út

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 80m²

75 000 000 Ft

Felsőlajos, Jonathán u

  • Szobák: 8
  • Alapterület: 210m²

59 000 000 Ft

Felsőlajos

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 100m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644823

Az általad megtekintett eladó felsőlajosi (Pesti utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 25 440 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 590 000 Ft, ami a felsőlajosi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Koloh Viktor referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644823. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felsőlajos ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.