star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Felsőörs

  • 135 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 345 m²

    telek

Vételár:

71 millió Ft

Eladó ház Felsőörs

  • 135 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 345 m² telek

  • Eladó ház Felsőörs

  • 135m²


Ár:

71 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

A Fundamenta Ingatlan kínálatában megtalálható ingatlanok finanszírozására, a piacon elérhető hiteleknél kedvezőbb kölcsönt biztosítunk vevő Ügyfeleink részére. Az ingatlan CSOK és hitelképes.

Központi fekvésű, többfunkciós családi ház eladó Felsőörsön

Felsőörs frekventált részén, vállalkozás üzemeltetésére, két generáció együttélésére vagy szálláshelyként való hasznosítására is alkalmas családi ház eladó, teljes tetőtérbeépítési lehetőséggel. Az ingatlan ideális választás lehet olyan vállalkozók és családok számára, akiknek fontos a Balaton közelsége.

A HÁZRÓL

A ház „L” alakú, 2 lakrészből áll, mely lehetővé teszi két generáció együttélését, apartmanként való hasznosítását vagy üzlethelyiség működtetését is.
További komoly potenciál, hogy a külön bejáratú tetőtér, teljes egészében beépíthető, mellyel közel plusz 100 m2-es extra lakótér nyerhető.
Az épület masszív, falazata vegyes (kő és tégla), a födém beton, a tető héjazata cserép, illetve 2 rétegű hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre.
Az 1. lakrész fűtését és melegvíz ellátását újszerű kondenzációs gázkazán biztosítja, míg a hőleadásról lapradiátorok gondoskodnak. A nappaliban található egy fatüzelésű, vízteres kandalló is, ezáltal akár fával is kifűthető az épület.
A 2. lakrész fűtése fatüzelésű kandallóval, vagy hűtő-fűtő klímával oldható meg, itt is 2 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre, a melegvizet villanybojler állítja elő.

Beosztás
1. lakrész (76,3 m2): előszoba, nappali, fürdőszoba, wc, gardrób, konyha - étkező, kamra, 1 szoba, 1 félszoba
2. lakrész (58,8 m2): szoba – konyha – étkező, fürdőszoba, wc, raktár
+ Tetőtér mind a két lakrész fölött, egy légtérben

TELEK, KERT

A körbekerített, 1345 m2-es füvesített, fásított telken található egy fedett kocsibeálló, valamint egy esővízgyűjtő akna is, amelybe a háztetőről lefolyó csapadékvíz került bevezetésre, így az öntözés innen vagy a kerti csapról is megoldható.

LOKÁCIÓ

Veszprém belváros: 9 km – 9 perc
Balaton part: 5 km – 7 perc
Budapest: 122 km – 1 óra 15 perc

Kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal.


Elhelyezkedés

Felsőörs, Fő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6546526


+36 70

Ingatlannet kód: NET6546526

Az általad megtekintett eladó felsőörsi (Fő utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 345 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 71 millió Ft, négyzetméter ára 525 926 Ft, ami a felsőörsi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Páhoki Tamás referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546526. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felsőörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.