star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Felsőzsolca

  • 120 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 672 m²

    telek

Vételár:

52,9 millió Ft

Eladó ház Felsőzsolca

  • 120 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 672 m² telek

  • Eladó ház Felsőzsolca

  • 120m²


Ár:

52 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (egyéb)

Az ingatlanról:

Eladó Miskolctól 5 km-re Felsőzyolcán egy 120 m2 hasznos alapterületű,3 szoba,nappali,konyha,fürdő,WC, kamra,közlekedő kialakítású,jó állapotban lévő ingatlan. 1980-ban épült,tégla falazattal,szerkezetilag stabil,repedésmentes. A tető szerkezete kifogástalan állapotú,a héjazat pala. A födém kőzetgyapottal szigetelt. Fűtése gázkazánnal,és vegyestüzelésű kazánnal is megoldható. Kb.85 m2 részen alápincézett,a pince száraz,tiszta,burkolt. Itt találhatók a kazánok,valamint egy konyha,és kamra is kialakításra került. Az elektromos hálózat cserélt,3 X 25 A-es ipari árammal rendelkezik. A fürdőszoba és a konyha pár éve szintén felújításra került. A szobák parkettával burkoltak,a többi helyiség járólappal burkolt. A  vizellátás házi vizművel is történhet,ami a kert locsolását is lehetővé teszi. Az épületet úgy tervezték,hogy a tetőtér beépíthető legyen. Ez nem történt meg,de a homlokzati kialakítás elkészült. Igy kiválóan alkalmas arra,hogy egy nagy család igazi otthona legyen. A kert ápolt,gondozott,a telek teljes területe 672 m2.  Az udvaron helyet kapott egy egyállásos garázs is.

Frekventált elhelyezkedésének köszönhetően akár Miskolc belvárosa,akár az autópálya is pillanatok alatt elérhető.

Ha olyan ingatlant szeretne,ami azonnal lakható állapotban van,de teret ad a bővítésnek,egyéni elképzelésésnek,akkor ezt feltétlenül meg kell néznie. Az árhoz rugalmasan állunk.

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Kertre néző.


Elhelyezkedés

Felsőzsolca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613945


+36 70

Ingatlannet kód: NET6613945

Az általad megtekintett eladó felsőzsolcai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 672 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 52,9 millió Ft, négyzetméter ára 440 833 Ft, ami a felsőzsolcai átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Kardos Gyöngyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613945. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Felsőzsolca ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.