star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fertőd

  • 96 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 418 m²

    telek

Vételár:

40,9 millió Ft

Eladó ház Fertőd

  • 96 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 418 m² telek

  • Eladó ház Fertőd

  • 96m²


Ár:

40 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Fertődön a Süttöri városrész egyik csendes mellékutcájában, 96 m2 lakóterületű, bruttó 133 m2-es téglából épült, 1418 m2-es telken elhelyezkedő, nappali+2 hálószobával, fürdőszoba és külön mellékhelyiséggel, konyhával és a hozzá kapcsolódó kamrával rendelkező egy szintes családi ház eladó.

HÁZ
Az épület a 60-as években épült egy szintes otthonként, az ingatlan jelenleg is lakható állapotú, de felújítás esetén belső kialakítása teljes mértékben az új tulajdonos terveitől függ.
A ház lakóterei ideálisak lehetnek a mindennapi életvitel számára, a tágasságuk pedig tovább fokozhatják a kellemes lakóélményt.
A nagy kert ideális teret biztosít a szabadban történő tevékenységekre, mint például kerti parti, pihenés, vagy akár kertészkedés.
A szomszédság kedves és segítőkész, az utca kis forgalmú, a gyerekek nyugodtan biciklizhetnek.
Az udvaron egy fa szerkezetű melléképület és egy tégla szerkezetű melléképület is található, amely magában foglal egy nyitott fa tárolót, egy autó számára beállási lehetőséggel rendelkező műhelyt, és egy tárolót.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
-délkeleti tájolású szobák, utcára néző ablakokkal amelyek fa szerkezetűek és műanyag redőnnyel felszereltek
- gázkazán fűtés radiátoros hőleadókkal, a szobákban rendelkezésre áll másodlagos fűtésként cserépkályha is
- az ingatlan csendes, nyugodt környezetben helyezkedik el

LOKÁCIÓ:
A város infrastrukturálisan jól felszerelt, élelmiszerbolt, éttermek, dohánybolt, bölcsőde, óvoda, Kormányablak, Önkormányzat, gyógyszertár, posta, bank, fodrászat áll rendelkezésre.
Fertőd fő nevezetessége a barokk stílusú Esterházy- kastély kb. 10 perc sétára található az ingatlantól, így kellemes sétákat tehetünk az angolkertben.
Helyközi autóbuszjáratokkal Sopron és Kapuvár könnyen elérhető a településről, de a városhoz közel található a 85. számú főút és az M85 számú autóút is.
A településhez közel helyezkedik el a Fertőd-Pomogy határátkelőhely, így az Ausztriában ingázóknak is ideális lakóhely.

Ha biztonságos, nyugodt környezetben szeretné családja számára kialakítani az új otthonát, akkor várom megtisztelő hívását!

Hitelre van szüksége??
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Kamra
2.2m²
Konyha
10m²
Fürdőszoba
5m²
Közlekedő
18.5m²
Szoba
23m²
Szoba
14m²
Nappali
23m²

Elhelyezkedés

Fertőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6618784


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fertődi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 418 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 40,9 millió Ft, négyzetméter ára 426 042 Ft, ami a fertődi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Reinitz Dávid referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618784. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.