star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Főnyed

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 684 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Főnyed

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 684 m² telek

  • Eladó ház Főnyed

  • 71m²


Ár:

25 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (egyéb)
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk erdők és patakok ölelésében egy kis községben, Főnyeden egy felújítás alatt álló, jelen állapotában is lakható, 1684 négyzetméteres telken lévő 71 négyzetméter hasznos lakóterű családi házat.Az ingatlan az 1960-as évek elején, úgynevezett tömés technológiával 70 cm vastag vályog falazattal épült.Jelenlegi tulajdonosa jórészt felújította, a munkálatokat teljesen befejezi. a felújítás során cserére kerültek a vezetékek, víz, villany, burkolatok, új fürdőszoba készült, a nyílászárok cseréje hőszigetelt műanyagra.A családi ház helyiségei a következők: Közlekedő, három szoba, konyha, fürdőszoba wc-vel és egy világos nappali.A fűtést kandalló és vegyes tüzelésű kályha biztosítja, a meleg víz villany bojlerből érkezik.Az ingatlant gazdasági épületek, garázs, istálló, pajta teszi akár gazdálkodásra is alkalmassá.A közeli városok, Keszthely, Nagykanizsa tömeg közlekedéssel is könnyen elérhető.  Csend, nyugalom jellemzi a környéket. Remek lehetőség állandó lakhatásra és nyaralónak is igen kedvező vételáron.A képek valósak, az ingatlan jelenlegi állapotát tükrözik. Részletesebb felvilágosításért, vagy a személyes megtekintésért hívjon a megadott telefonszámon, vagy forduljon a KESZTHELYI irodánkhoz, Keszthely, Fejér Gy. 2.  Vásárolna, de most nincs rá pénzügyi keret? Kolléganőm, Horváth Ferencné díjmentes, bankfüggetlen, személyre szabott hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.


Helyiségek

Közlekedő
8m²
Szoba
8m²
Szoba
13m²
Szoba
12m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
6m²
Konyha
12m²

Elhelyezkedés

Főnyed


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6361514


+36 70

Ingatlannet kód: NET6361514

Az általad megtekintett eladó főnyedi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 684 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A családi ház ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 352 113 Ft. Az ingatlant Takács Tünde referens a CasaNetWork Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6361514. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Főnyed ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.