star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fonyód

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 960 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Fonyód

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 960 m² telek

  • Eladó ház Fonyód

  • 100m²


Ár:

149 000 000 Ft

Építés éve
2008
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Fonyód ligeti üdülő övezetében egy 960 négyzetméteres varázslatos telken lévő, 2016-ban teljesen, igényesen felújított 100 négyzetméter hasznos alapterületű, azonnal költözhető, a tulajdoni lapon családi házként szereplő ingatlant. Amerikai konyhás tágas, világos nappali, kettő háló, egy félszoba, kettő fürdőszoba , sarokkád, tusoló, infra szauna, vendégvécé, közlekedő, fedett terasz az északi és déli oldalon, elhúzható üveg ajtókkal, alkotják a helyiségeket. Fedett gépkocsi beálló, 15 négyzetméteres melléképület, /tároló/ grillező, szalonnasütő teszi a gyönyörűen parkosított, virágokkal zöld gyeppel tündöklő udvart még praktikusabbá. Csendes környék, a Balaton part, a szabad strand mintegy 300 méterre, pár perc alatt elérhető. Napelemek biztosítják az alacsony fenntarthatóságot. Padlófűtés, kiegészítve norvég panelekkel és egy egyedi kandalló is besegít a hangulatos nappaliban a komfort érzetbe hűvösebb napokon. Egész éven át használható. Igény szerint akár teljes berendezéssel adjuk. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539982


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6539982

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fonyódi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 960 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 1 490 000 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6539982. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.