star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fonyód

  • 162 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 533 m²

    telek

Vételár:

154,9 millió Ft

Eladó ház Fonyód

  • 162 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 533 m² telek

  • Eladó ház Fonyód

  • 162m²


Ár:

154 900 000 Ft

Építés éve
2004
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Üdvözlöm Önt a Balaton egyik legszebb részén! A 2004-ben épült nettó 162 nm alapterületű ingatlan igényes és kényelmes. Mindkét szinten megtalálható a tágas nappali konyhával, a 4 szoba mindegyikéhez saját fürdőszoba is tartozik, és a földszinten egy szauna is rendelkezésre áll. A gázkazán egy külön helyiségben található, mely a ház központi fűtéséről és melegvíz ellátásáról gondoskodik. A hőmérséklet szabályozható még klímákkal is, így a nyári melegben is kellemes a bent tartózkodás. A felső szint érdekessége, hogy a nappali egy kellemes zöld környezetben található étkező teraszra nyílik, mely a ház mögötti lépcsősoron keresztül is megközelíthető, valamint a szobákhoz egy napozóterasz is tartozik, ahonnan a Balatonra néző csodás panorámában gyönyörködhet.

A ház egy 533 nm-es parkosított, kerítéssel körbevett udvarban található a városközpontban. Az utcafrontról való bejutás, elektromos kapun keresztül történik. Az ingatlanhoz tartozik egy 13 nm-es garázs is, melynek padlásterében további lehetőség van a dolgok tárolására.

Az ingatlan kiadásra is alkalmas, a két szint jól elkülönül egymástól, így akár további bevételi forrást is jelenthet a tulajdonosnak.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, legyen részese ennek a különleges életérzésnek! Várjuk hívását!

Referencia szám: HK-4582550-IN


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625633


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625633

Az általad megtekintett eladó fonyódi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 162 m², míg a hozzá tartozó teleké 533 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 154,9 millió Ft, négyzetméter ára 956 173 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Néber Judit referens a Néber Ingatlan Group Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625633. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.