star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fonyód

  • 183 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 526 m²

    telek

Vételár:

119,99 millió Ft

Eladó ház Fonyód

  • 183 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 526 m² telek

  • Eladó ház Fonyód

  • 183m²


Ár:

119 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Kétgenerációs családi ház eladó Fonyódon.
Fonyód a Balaton egyik gyöngyszeme, ahol a természet közelsége és a városi élet kényelme kellemes harmóniában él. A település ideális választás azok számára, akik a nyugodt, természetközeli életet kedvelik, de mégsem mondhatnak le a modern városi infrastruktúra adta lehetőségekről. A közeli strandok, a kiváló éttermek, és a számos kikapcsolódási lehetőség gondoskodik arról, hogy Fonyódon az élet minden évszakban teljes és tartalmas legyen.

Az ingatlanhoz tartozik egy garázs, amely kényelmes parkolási lehetőséget kínál a családi autó számára, valamint tárolóhelyet biztosít a kerti eszközök és kerékpárok számára, de a telken is adott a parkolási lehetőség. A kert gondozása egyszerű, hiszen a rendezett zöldterület és a virágágyások már kiépítésre kerültek, így csak az új tulajdonos személyes érintésére van szükség.

A ház földszintjén egy tágas nappali található, ahonnan a kertre nyílik kilátás, biztosítva ezzel a tökéletes helyszínt a családi és baráti összejövetelekhez. A konyha modern berendezése és a kényelmes étkező ideális helyszínt kínál a közös étkezésekhez. Az emeleten három hálószoba kap helyet, amelyek mindegyike kellő privát teret biztosít az ott élők számára. Az otthon melegét egy központi fűtésrendszer biztosítja, mely garantálja a kellemes, meleg otthont a téli hónapokban is.
Eladó egy 183m²-es, kényelmes, otthonos ház Fonyód szívében, amely egy 526 m²-es, gondozott, rendezett telken helyezkedik el. Ez a családi ház ideális választás lehet azok számára, akik a Balaton közelében, de mégis csendes, nyugodt környezetben szeretnének élni.Az ingatlan per, tehermentes, azonnal birtokba vehető.Amennyiben kínálatom felkeltette érdeklődését, kérem keressen elérhetőségeim egyikén, akár hétveégén is.


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6654899


+36 30

Ingatlannet kód: NET6654899

Az általad megtekintett eladó fonyódi családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 183 m², míg a hozzá tartozó teleké 526 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 119,99 millió Ft, négyzetméter ára 655 683 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szétag Tímea referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654899. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.