star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fót

  • 154 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 831 m²

    telek

Vételár:

166,49 millió Ft

Eladó ház Fót

  • 154 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 831 m² telek

  • Eladó ház Fót

  • 154m²


Ár:

166 490 000 Ft

Építés éve
2009
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: IHL-G-671
Eladó Fót Királydombján, nappali / étkezős, 3 hálószobás, dupla fürdőszobás, garázsos, tarolókkal és nagy teraszokkal rendelkező panorámás kertkapcsolatos családi ház. A ház lakórésze 130 m2 -es, igényes, minőségi anyagok, olasz burkolatok felhasználásával épült, duplakomfortos. Telek 831 m2-es nagysága ideális, könnyen karbantartható, rengeteg lehetőséget rejt magában a kikapcsolódás területén. Az ingatlanhoz 2 db fedett terasz elől és hátul családi, baráti összejövetelekre alkalmas. A ház méretei és elrendezése miatt, akár egy nagyobb család számára is kényelmes lakhatást kínál. A helységek tágasak és világossak. A hatalmas terasz és az előtte lévő terület kényelmes pihenést és kilátást biztosít a gyönyörű panorámára. A terasz mérete és elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy, szinte egész évben élvezhessük. A házban padló és radiátoros fűtés biztosítja a meleget. Modern új gáz kondenzációs kazánon keresztül, egyedi meleg víz tárolóval.
Porotherm 30 – as tégla falazat 10 cm szigeteléssel ellátva, beton födém kialakítással beton cseréppel a . A minőségi burkolatok és a színezet nyílászárok, redőnnyel, szúnyoghálóval tovább emelik a ház színvonalát. Az infrastruktúra is nagyon jó. A közelben található busz végállomás, óvoda, iskola, posta, étterem, pizzéria, benzinkút, cukrászda, pék most épült egy kisebb bevásárló központ stb... Kényelmes sétával egy gyönyörű tó is elérhető, aminek a környezetét folyamatosan gondozzák és fejlesztik. Amennyiben átgondolt élhető, tágas, kényelmes, igényes, jó elrendezésű, világos, minőségi anyagokat tartalmazó, panorámás, garázsos önálló házat keres családja részére mindenképp érdemes megtekinteni mert megtalálta új otthonát.
Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Várom megtisztelő hívását!
Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.

Bérelhető is.

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu


Elhelyezkedés

Fót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6515872


+36 30

Ingatlannet kód: NET6515872


Az általad megtekintett eladó fóti családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 154 m², míg a hozzá tartozó teleké 831 m². További jellemzői: az építés éve 2009, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 166,49 millió Ft, négyzetméter ára 1 081 104 Ft, ami a fóti átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Bajzik Gábor referens az Ingatlan-Ház-Lakás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515872. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.