star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fót

  • 57 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

46,9 millió Ft

Eladó ház Fót

  • 57 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó ház Fót

  • 57m²


Ár:

46 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Eladásra kínálok egy hangulatos ingatlant Fóton, amely ideális lehetőséget kínál a nyugodt és kényelmes életre. Az ingatlan kiváló adottságokkal rendelkezik.

Az ingatlan Fóton található, egy csendes és barátságos környéken. A telek mérete 552 m2, így elegendő helyet biztosít a szabadidős tevékenységeknek, zöldövezettel körülvéve. Az ingatlan alapterülete 57 m2, amely tökéletesen kihasznált területet nyújt az otthonos életvitelhez.

Az ingatlan vegyes falazatú, amely dupla kisméretű téglából és mészkőtéglából épült. Az ingatlanban 2 egész szoba, 1 étkezős konyha, egy fürdőszoba és egy jelenleg kamraként funkcionáló helyiség található. A fürdő és a WC egy helyiségben kapott helyet, ami praktikus és helytakarékos megoldás. A kamrában pedig vízvételi lehetőség, lefolyó és csatorna is megtalálható, így könnyedén átalakítható külön mellékhelyiségnek is.

Az ingatlan 5 cm vastag hőszigeteléssel rendelkezik, amely a költséghatékony fenntartást és az energiahatékonyságot szolgálja. A fűtést gázcirkó, míg a melegvízellátást villanybojler biztosítja. Az ingatlanban továbbá 2 db hűtő-fűtő klíma található, amely lehetővé teszi az optimális hőmérséklet kialakítását a nyári és téli hónapokban.

Az ingatlan rezsi költségei rendkívül kedvezőek, így könnyedén fenntartható és megfizethető.

Az ingatlan udvarában lehetőség van parkolásra.
Az udvaron található egy rendkívül hangulatos, kerti pihenő rész is, mely egy kiülő résszel, épített kemencével és kerti tóval várja Önt. Ez a terület tökéletes helyszínt nyújt a családi összejövetelekhez, baráti találkozókhoz vagy egyszerűen a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.

Az ingatlan könnyen megközelíthető, köszönhetően Fót kiváló elhelyezkedésének. A város gyorsan elérhető Budapesttől, és számos tömegközlekedési lehetőség áll rendelkezésre. Emellett Fót ismert a barátságos közösségi életről és a kiváló infrastruktúráról.

Ne habozzon, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a varázslatos ingatlant Fóton! Ez az otthon tökéletes választás lehet azoknak, akik egy kellemes és nyugodt környezetben szeretnének élni, ugyanakkor mégsem szeretnének elszakadni a városi nyüzsgéstől.


Elhelyezkedés

Fót, Kinizsi Pál utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6517839


Fekete Georgina Marianna

Fekete Georgina Marianna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6517839

Fekete Georgina Marianna

Fekete Georgina Marianna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó fóti (Kinizsi Pál utca ) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 46,9 millió Ft, négyzetméter ára 822 807 Ft, ami a fóti átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Georgina Marianna referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6517839. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.