star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fót

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 460 m²

    telek

Vételár:

105 millió Ft

Eladó ház Fót

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 460 m² telek

  • Eladó ház Fót

  • 96m²


Ár:

105 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
olaj
Parkolás
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Fót csendes utcájában, az M2-es autóút közelében Kisalagon kínálok eladásra egy 2023-ban épült emeletes családi ikerházat.

Telek mérete: 460 m2

Az ingatlan az ikerház jobb oldalán található az alábbi adottságokkal:
Alapterülete: 96 m2, amelyhez tartozik még egy 18 m2 garázs és egy 18,73m2 kertkapcsolatos fedett terasz.

Az egy szintes ingatlan adottságai:
Az előtérből belépve egy tágas, világos amerikai konyhás nappaliba érkezünk, mely egy több fős család számára is komfortos életteret nyújt. A nappaliból a kertkapcsolatos fedett teraszra léphetünk.
A 8,65 m2 közlekedőből nyílnak a: szobák, a fürdőkáddal, zuhanyzóval és wc-vel ellátott fürdőszoba, a vendég mosdó, illetve a háztartási helyiség. Szintén innen az elektromos kapuval felszerelt garázsba léphetünk.

Műszaki tartalom:
- Hőszivattyús fűtésrendszer,
- Padlófűtés
- fan-coil
- napelem kiállás
- riasztó előkészítés
- H tarifa (1*32 A)
- 3 rtg nyílászárók,
- 12 cm szigetelés
A ház padlástere méretének köszönhetően pakolásra alkalmas.

Az ingatlan átadásának időpontja: 2023 3. negyedév.
Amennyiben nem szeretne lemaradni erről a lehetőségről, foglalja le új otthonát 20% önrésszel. Jelenleg aktuális állami támogatások és kedvezményes kamattámogatott hitelek felvehetők, ebben irodánk díjmentes segítséget nyújt.

Teljes műszaki tartalmat, e-mailben továbbítunk az érdeklődő részére.
Az ingatlan minden tekintetben megfelel a mai építészeti és használatbavételi követelményeknek.

Kérdés, kérés esetén kérem keressen bizalommal a hét bármely napján. alacsony fenntartás, csendes utca, kertrész, külön fürdő és wc, prémium anyagok, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, padlófűtés, amerikai konyha, kertkapcsolat, garázs lehetőség, gardrób
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Fót, Fót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6564704


+36 30

Ingatlannet kód: NET6564704


Az általad megtekintett eladó fóti (Fót) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m², míg a hozzá tartozó teleké 460 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa olaj. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 1 093 750 Ft, ami a fóti átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Szőcs Viola referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6564704. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.