star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fót

  • 340 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 400 m²

    telek

Vételár:

490 millió Ft

Eladó ház Fót

  • 340 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 400 m² telek

  • Eladó ház Fót

  • 340m²


Ár:

490 000 000 Ft

Építés éve
2020
Szintek
1
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

TOSZKÁN STÍLUSBAN MEGÁLMODOTT MEDENCÉS LUXUSVILLA, A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKIG KIFINOMULT ÉS ÁTGONDOLT BELSŐÉPÍTÉSZETI ÉS LAKBERENDEZÉSI MEGOLDÁSOKKAL!Az ingatlan Budapesttől néhány kilométerre Fótligeten, egy körbekerített, elit lakópark csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcájában található. Az itt élők biztonságáról 24 órás portaszolgálat és saját biztonsági személyzet gondoskodik. Az összetartó és igényes lakóközösség kényelmét és kikapcsolódását az 1 hektárnyi területen található ősfás parkok, játszóterek, sportpályák és rendszeres rendezvények is biztosítják.A HÁZEgyszerre rusztikus és elegáns, exkluzív és harmonikus.A 2020-ban épült 2 szintes családi ház minden szegletéből a kifinomult stílus, a luxus és a kompromisszumok nélküli minőség árad. - Bruttó 375 nm- Főbb helyiségei: 6 szoba, 3 fürdő, 5 wc, nappali, konyha-étkező, szauna, gardrób és tárolók- A nappaliban kapott helyet az üvegfalú borszoba, ami nem csak funkcióját látja el, de látványelemként is különleges- A gépészet és a mosókonyha külön helyiségben található- Az előszobából is megközelíthető a tágas, 2 autó számára kialakított garázs- Geotermikus földfűtéses, automata mennyezet- és padlóhűtés / fűtés gondoskodik a mindig kellemes hőmérsékletről- Automata szellőztető rendszer biztosítja a friss, tiszta levegőt- Szinte minden bútor egyedi tervezésű és gyártású- Felszereltsége magas minőségű, minden igényt kielégít pl. Rangemaster sütő-főzőlap-elszívó, Bugnatese szaniterek, Heritage burkolatok stb.A KERTTökéletesen harmonizál a házzal, a mediterrán életérzést a stílusos kialakítás, és a gondosan összeválogatott növények, mandulafenyők, olajfák, ciprusok stb. garantálják.Az 1400 nm-es telken található:- Igény esetén a szomszédos 1000 nm-es telek is megvásárolható- Térkövezett, több autó beállására is alkalmas előkert- 32 nm-es fedett medence zuhanyzóval és wc-vel- Minden igényt kielégítően felszerelt, fedett, 20 nm-es nyári konyha- 30 nm-es fedett terasz- Műfüves mini sportpálya- Konyhakert, magaságyás, gyümölcsös- Több zárt tároló- Biztonsági kamerarendszer- ÖntözőrendszerMEGKÖZELÍTHETŐSÉGAutóval az M3 autópályáról, M2 autóútról, a régi fóti útról vagy az M0 felől, tömegközlekedéssel az Árpád hídtól, valamint Újpest városkapu és Újpest városközpont megállókból induló helyközi járatokkal könnyedén elérhető.További információt, képeket és videót telefonos kapcsolatfelvételt követően áll módomban küldeni.

Irányár: 490000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ080471


Elhelyezkedés

Fót


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625811


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625811


Az általad megtekintett eladó fóti családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 340 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 400 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 490 millió Ft, négyzetméter ára 1 441 176 Ft, ami a fóti átlaghoz képest 53%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625811. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fót ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.