star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fülöpszállás

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 667 m²

    telek

Vételár:

27 millió Ft

Eladó ház Fülöpszállás

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 667 m² telek

  • Eladó ház Fülöpszállás

  • 100m²


Ár:

27 000 000 Ft

Építés éve
1989
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb

Az ingatlanról:

Az ingatlan ideális választás lehet azok számára, akik a falusi élet nyugalmát és a természet közelségét keresik, ugyanakkor nem szeretnének lemondani a korszerű kényelmi szolgáltatásokról sem.Eladó Fülöpszállás szélében egy 1989-ben épült, két utcára nyíló telekkel rendelkező családi ház. A ház összközműves, tetőtér beépíthető ígérettel bír, így a jövőbeni terjeszkedés lehetőségét is magában rejteti. A falusi csok igénybevétele is lehetséges, így akár nagyobb családosoknak is kiváló lehetőség.Az ingatlan 1 667 m2-es telken helyezkedik el, melynek méretéből adódóan bőven van hely kertészkedésre, de akár állattartásra is. Ezen kívül számos melléképület, valamint az egész ház alatt pince is található.Belépve a házba az előszobába, onnan a tágas étkezőbe érkezünk, ahonnan a konyha nyílik, valamint spájz. Központi helyről nyílik a nappali, további helyiségek pedig a közlekedőből, mely mellett további két hálószoba található. Fürdőszoba, wc külön bejáratú. A ház fűtéséről gázcirkó kazán és kályha gondoskodik, biztosítva ezzel a melegséget a hideg téli hónapokban.Fedezze fel a községnek a lehetőségeit, ahol minden fontosabb intézmény is megtalálható. Ne hagyja ki az alkalmat, hogy a saját otthonává tehesse ezt az ingatlant Fülöpszálláson!További információkért és megtekintéssel kapcsolatban várom megtisztelő hívását!
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is!
Ha eladó ingatlana van kérem keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ060036


Elhelyezkedés

Fülöpszállás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6641555


+36 20

Ingatlannet kód: NET6641555

Az általad megtekintett eladó fülöpszállási családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 667 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 27 millió Ft, négyzetméter ára 270 000 Ft, ami a fülöpszállási átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fekete Zsolt referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641555. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fülöpszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.