star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gádoros

  • 91 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 491 m²

    telek

Vételár:

7,9 millió Ft

Eladó ház Gádoros

  • 91 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 491 m² telek

  • Eladó ház Gádoros

  • 91m²


Ár:

7 900 000 Ft

Építés éve
1965
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Gádoros nagyközségben családi ház eladó. Az 1965-ben épült 91 nm-es ingatlan egy 1491 nm-es telken, a település központjában helyezkedik el. A vegyes falazatú épületben 3 szoba, előszoba + étkező, konyha, kamra, fürdőszoba és WC található. A fürdőszobában kád és zuhanyzó egyaránt használható. Az ingatlan összközműves; az otthon melegét gázkonvektoros fűtés biztosítja, a melegvizet gázbojler szolgáltatja. Az előszobát és a konyhát 7 éve újraburkolták; a külső nyílászárókat és a bejárati ajtót műanyagra cserélték. Az ablakokra redőnyöket szereltek fel. Az udvar jól körbezárt, ahol több gépjármű parkolására is lehetőség van. A kert hátsó része művelésre alkalmas terület. A ház mellett lévő melléképület bontandó állapotban van. Az ingatlan jó környéken, jó szomszédsággal rendelkezik; kifizetés után azonnal birtokba vehető. A képeken látható berendezések a vételár részét képezik. CSOK, hitel és jogi ügyintézés az irodában. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérdése lenne, vagy megtekintené az ingatlant, várom megtisztelő hívását! Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon.

Referencia szám: M271086


Elhelyezkedés

Gádoros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633167


Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633167

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gádorosi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 491 m². További jellemzői: az építés éve 1965, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 7,9 millió Ft, négyzetméter ára 86 813 Ft, ami a gádorosi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Orovecz Józsefné referens a Szentes Petőfi utca 12 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633167. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gádoros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.