star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Galambok

  • 260 m²

    alapterület
  • 11

    szoba
  • 950 m²

    telek

Vételár:

54 millió Ft

Eladó ház Galambok

  • 260 m² alapterület
  • 11 szoba
  • 950 m² telek

  • Eladó ház Galambok

  • 260m²


Ár:

54 000 000 Ft

Szobák száma
11
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az Openhouse ingatlan Iroda eladásra kínálja a 154573 számú, több lakásból álló családi házat Galambokon, jó arányú szép telken.

Az ingatlan Galambok településen, Zalakarostól 1km.-re a Kis Balatontól Nagykanizsa megyei jogú várostól 15 km.en belül, a Balatontól 35 km.en belül található. A régió és a település, jelentős turisztikai és egészségturisztikai potenciált hordoz, földrajzilag szép környezet.

A ház udvarház jellegű, egy építészeti egységben megvalósított három önálló lakást foglal magában. Építészeti kialakításánál a lakásrészek hosszú, távú, vagy szezonális béreltethetőség volt a cél, mely lakásrészek jelenleg is bérletben vannak .A bérletek tulajdonos váltás esetén tetszőlegesen megtarthatóak vagy megszüntethetők.

A ház beton alapozású, tégla falazatú, tető szerkezet kemény fa, héjazat bramac cserép.

Nyílászárók egyedi gyártású fa nyílászárók.

Fűtés rendszere szilárd tüzelésű kazánnal kiszolgált központi fűtés, melyhez gázzal történő fűtés csatlakoztatása előkészített.

A házban az épített részen belül külön helyiségben található nagy vízhozamú ásott kút van, mely alternatívája a vezetékes hálózatnak.

Az udvarban a házzal egy építészeti egységben két garázs került kialakításra. A ház mögött kb.130 m2 egy egységben lévő műhely raktár épület van.

Az ingatlan akár több generációs lakásnak , akár a benne lévő lehetőségek kihasználásával befektetési , béreltetési célra is jó választás. Az ingatlan megvásárlásához falusi csok illetve hitel igénybe vehető, Bankfüggetlen munkatársunk ingyenes ügyintézéssel áll rendelkezésre.

Amennyiben a 154573 számú, vagy bármely, a rendszerben megtalálható ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. "Az ingatlan és az otthon közötti út élményéért dolgozunk"


Elhelyezkedés

Galambok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6228097


Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6228097

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó galamboki családi ház 11 szobával rendelkezik (ebből 11 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 260 m², míg a hozzá tartozó teleké 950 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 54 millió Ft, négyzetméter ára 207 692 Ft, ami a galamboki átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Erdős Ferenc referens az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6228097. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Galambok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.