star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Galambok

  • 650 m²

    alapterület
  • 11

    szoba
  • 2 885 m²

    telek

Vételár:

315 ezer Ft

Eladó ház Galambok

  • 650 m² alapterület
  • 11 szoba
  • 2 885 m² telek

  • Eladó ház Galambok

  • 650m²


Ár:

315 000 Ft

Építés éve
2015
Szintek
3
Szobák száma
11
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Galambokon, csendes helyen kínálom eladásra ezt a 2015-ös építésű, önálló családi házat nagy telekkel. A telek kerített, a ház előtt nagy méretű 3 garázs+ 2 nagy méretű kistraktor tároló és egy apartman került kialakításra, amely egy szoba, konyha, fürdőszobát tartalmaz. Ezek a gazdasági melléképületek. Kerített részen egy nagyobb kert is ide tartozik, amely az ingatlan mögötti területen helyezkedik el.
A főépületben az alagsorban: 2 kazánház/vegyes tüzelésű kazán/, szervizhelyiség, toalett, nappali, spejz, 3 tárolóhelyiség és egy apartman került kialakításra, amely utcafrontról külön bejárattal rendelkezik.
Földszinten: kamra, konyha, étkező, nappali 2 hálószoba, kádas fürdőszoba, különálló mellékhelyiség, mely dupla előteres,, folyosó, 2 db apartman és egy keleti fekvésű hatalmas nagy terasz, amely fedett.
Emeleti szinten, amely a belső térből megközelíthető: 2 erkély. déli és keleti, 2 apartzman, folyosó , 2 szoba, nappali, toronyszoba, konyha, étkező, spejz.
Az ingatlan jó állapotú, szép nagy, tágas terekkel rendelkezik. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a szomszédos zöldellő rétekre.
Ha Ön nagycsaládos vagy szeretne apartman kiadással foglalkozni, akkor itt megteheti.


Elhelyezkedés

Galambok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518651


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6518651

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó galamboki családi ház 11 szobával rendelkezik (ebből 11 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 650 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 885 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 315 ezer Ft, négyzetméter ára 485 Ft, ami a galamboki átlaghoz képest 99%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6518651. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Galambok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.