star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony, Agárd

  • 80 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 690 m²

    telek

Vételár:

40 millió Ft

Eladó ház Gárdony, Agárd 1. kép

Eladó ház Gárdony, Agárd

  • 80 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 690 m² telek

  • Eladó ház Gárdony, Agárd

  • 80m²


Ár:

40 000 000 Ft

Építés éve
1967
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Azonnal
Belmagasság
3m alatt

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Gárdony-Agárd határán található ingatlan, amely több tevékenységre is alkalmas, pl: befektetés, több lakás és lakrész kialakítása átépítéssel!!! Tárolás vagy vállalkozási telephely, stb....?

1960-as évek végén épült, vegyes falazatú felújítandó családi ház. A vastag falaknak köszönhetően nyáron hűs, télen a meleget tartja bent. Az ingatlanban villany, víz, csatorna közmű van, a meleg vízellátást villanybojler, a ház melegét központi fűtés, gázkazán biztosítja.

Az épületben folyosóról nyílik minden helyiség (2 szoba, fürdő, étkező-konyha), a szobák parkettázottak, a többiben járólap a burkolat. Az oldalépületekben nyári konyha, garázs és állatok tartására alkalmas építmény található, illetve egy pince kapott helyet az öreg diófa és barackfa szomszédságában. Ásott kút biztosítja a kerti csap mellett a nagy melegben a növények vízellátását.Csendes, családi házas övezet, főúthoz közel, a gyógyfürdő 5 perc sétáraelérhető.Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A 7-es főútvonal, illetve az M7-es autópálya is könnyedén elérhető. 

 


Elhelyezkedés

2484, Gárdony, Agárd, Alkotmány utca 37/b

Helyrajzi szám: 2976/1


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6562981


Az általad megtekintett eladó Gárdony, agárdi (Alkotmány utca 37/b) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 690 m². További jellemzői: az építés éve 1967, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 40 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant István Südi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562981. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony, Agárd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.