star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 59 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 729 m²

    telek

Vételár:

70 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 59 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 729 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 59m²


Ár:

70 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

GÁRDONYBAN, csendes utcában, közel a központhoz, NAPPALI KÉT SZOBÁS, 59,71 m2 hasznos lakóterű, DK-i tájolású, ikerház hátsó egysége, 10 m2-es terasszal, külön bejáratú önálló telekrésszel, autóbeállóval eladó.

Az ingatlan egyaránt alkalmas állandó lakhatásra, vagy akár nyaralóként is ideális választás lehet. NE késlekedjen, döntsön amíg megvan!

Az utcáról térkövezett járdán keresztül, a teraszról lépünk a házba, ahol a következő helyiségek találhatók: egy amerikai konyhás nappali, egy kamra, két hálószoba egy fürdőszoba és egy mellékhelyiség.
A ház beton sávalapra, 30-as Porotherm tégla falazattal, 10-es tégla válaszfalakkal, 12cm homlokzati hőszigeteléssel, három rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag nyílászárókkal, fa ácsolt tetőszerkezettel, kerámia cserép borítással épül. A lakásban mindenhol, helyiségenként szabályozható elektromos padlófűtés van. A melegvíz ellátást egy modern Ariston villanybojler biztosítja. A burkolatok, a szaniterek választhatók, készültségi állapottól függően.

Környék
Csendes, családi házas övezet, főúthoz, vasútállomáshoz közel.
Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. A 7-es főútvonal, illetve az M7-es autópálya is könnyedén elérhető.

Ha az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Szoba
11.55m²
Szoba
10.35m²
Kamra
1.02m²
Fürdőszoba
5.72m²
Közlekedő
1.92m²
Előszoba
3.38m²
Terasz
10.2m²

Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6415360


Az általad megtekintett eladó gárdonyi ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m², míg a hozzá tartozó teleké 729 m². További jellemzői: az építés éve 2023. Az ikerház ára 70 millió Ft, négyzetméter ára 1 186 441 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth László referens a Paraidi Mihály Barna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6415360. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.