star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gárdony

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó ház Gárdony

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Gárdony

  • 53m²


Ár:

43 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

GÁRDONY KÖZPONTJÁBAN 2021-BEN FELÚJÍTOTT HÁZ ELADÓ!

Gárdonyban 360 nm- es telken 53 nm lakóterületű felújított ikerház eladó. A ház 60 cm vastagságú vert falazatú, fafödémes, cserép héjalással. A fal vastagságának és állagának köszönhetően nagyon jó hőtechnikailag hiszen nyáron is és télen is jól tartja az optimális hőmérsékletet. 2021 - ben új aljzat és mennyezeti szigetelést csináltak, a víz-és a villamos hálózat teljesen fel lett újítva, és a nyílászárók is ki lettek cserélve. A fűtést hűtő-fűtő klíma biztosítja (3x20 A és H tarifa), a meleg vizet okos bojler állítja elő. Közművek: víz, villany, csatorna az épületben, gáz csonk telken belül található.

Helyiségei: beépített terasz, konyha étkezővel, nappali, szoba, fürdőszoba.

A telek teljesen elszeparált a szomszédoktól, nincs közösen használt terület sem, használati megállapodással jogilag is osztott terület.

A helyi adottságai nagyon jók, közel van a központhoz, de mégis csendes, élhető környezetben van. Vasútállomás, buszmegálló, gyógyszertár, orvosi rendelők, iskola, óvoda, üzletek mind nagyon közel van.

Ha az általunk kínált ingatlan felkeltette érdeklődését bizalommal hívjon és nézze meg!

Gárdony a Velencei-tó legnagyobb települése. A fővárostól 50, a megyeszékhelytől 17 kilométerre található. A 7-es főút áthalad a település teljes hosszán, áthalad a városon a Budapest-Székesfehérvár vasútvonal is. Busz, vonat, autópálya mind könnyen elérhető.


Elhelyezkedés

Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634511


Az általad megtekintett eladó gárdonyi ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 53 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. Az ikerház ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 828 302 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Motel M referens a Léczfalvy Csaba Irodavezetö irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634511. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.