star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gellénháza

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 639 m²

    telek

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó ház Gellénháza

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 639 m² telek

  • Eladó ház Gellénháza

  • 72m²


Ár:

37 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #165845 hivatkozási számú GELLÉNHÁZI CSALÁDI HÁZ.

Eladó egy gyönyörű, autentikus stílusú tégla parasztház Gellénházán, amely 72 négyzetméteres területen terül el. Ez a ház megtartotta régi, rusztikus varázsát, kis fa ablakokkal és különleges hangulattal. Az ingatlanban két hálószoba, konyha, nappali és két fürdőszoba található WC-vel. Itt található egy búbos kemence is, amely tökéletes sütéshez és kényelmes otthont teremt a hideg napokon.

A ház fűtéséről gáz cirkós padlófűtés gondoskodik, így mindig melegben élhet. A minőségi burkolatok és a fa gerendás mennyezet hozzájárulnak az otthon meghitt atmoszférájához. A tető teljesen rendben van, statikailag is kiváló állapotban.

Az ingatlanhoz tartozik egy különálló földpince, amely ideális tárolási lehetőséget nyújt. Emellett van kocsibeálló, kút és több melléképület, amelyek különböző célokra használhatók.

Az ingatlan egy 1639 négyzetméteres zöldterületen található, így elegendő hely van a kertészkedéshez vagy akár állattartáshoz is. Az ingatlan berendezése és dekorációja nagy részben a vásárló rendelkezésére áll, így azonnal beköltözhet.

Gellénházán számos szolgáltatás elérhető, és a Zalaegerszeg városa mindössze 10 perces autóútra van. Kiváló buszközlekedési lehetőség is rendelkezésre áll, így könnyen elérheti a környék legfontosabb helyszíneit.

Ha szeretne egy hangulatos, autentikus parasztházat vásárolni, amely kiváló állapotban van, és számos lehetőséget kínál, akkor ez az ingatlan Önnek szól. Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megnézhesse ezt a gyönyörű otthont!

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ GELLÉNHÁZI CSALÁDI HÁZ, vagy bármely más CSALÁDI HÁZ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #165845

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A CSALÁDI HÁZ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Gellénháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586005


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


24 900 000 Ft

Gellénháza

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 72m²

10 900 000 Ft

Gellénháza

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 60m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586005

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gelléházi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 639 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 526 389 Ft, ami a gelléházi átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Bencik Márton referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586005. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gellénháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.