star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gersekarát

  • 80 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 676 m²

    telek

Vételár:

36,9 millió Ft

Eladó ház Gersekarát

  • 80 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 676 m² telek

  • Eladó ház Gersekarát

  • 80m²


Ár:

36 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Vas és Zala megye határának közelében található Gersekarát településen kínálom megvásárlásra ezt a teljes körűen felújított családi házat!
A lakóház teljes felújításon esett át az elmúlt 4 hónapban, a felújítás során a lakóház új arculatot kapott! A családi ház tégla építésű, kívül, belül fával burkolt.
További munkafolyamatok:-víz-villany-csatorna-nyílászárók-hideg, meleg burkolatok-tető cseréje megtörtént! Nyitott kocsibeálló és tároló tartozik az ingatlanhoz!
Az ingatlan melegét a téli hideg napokon kandalló, elektromos panelok, és aki nagyon fázós még egy légkondicionáló, szolgálja!

Gersekarát Vas megye déli részén, az úgynevezett Vasi Hegyháton, Vasvártól 9, Körmendtől 18 km-re fekvő 770 lakosú község. Relatív földrajzi fekvése szerencsés, mivel közel helyezkedik el az osztrák és a szlovén határhoz is. A község környezeti adottságai kiemelkedők: a dimbes-dombos, erdőkkel és szőlőhegyekkel borított táj, az erdők vadgazdagsága, a település határában lévő tó és mindezek háborítatlan nyugalma kellemes környezetet kínál nemcsak a horgászat szerelmeseinek, hanem akár a pihenni vágyóknak.
A tározó területe 36 hektár, a Sárvíz-patak és a Csengô-patak táplálja, egy-egy elő-tározón keresztül.
A tó vize horgászat mellett fürdésre is alkalmas, szépen gondozott partján strandolásra és kempingezésre is lehetőség van.

Közelben lévő nagyobb települések Vasvár (12km), Körmend (18 km) és Zalaegerszeg (23 km).
Ne maradjon le erről a rendkívülien, jól átgondolt, átépített, jó elrendezésű, nem megszokott arculatú álom otthonáról!
Hívjon, tegyen rá ajánlatot!


Elhelyezkedés

Gersekarát, Dózsa György utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611340


Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6611340

Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó gersekaráti (Dózsa György utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 676 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 36,9 millió Ft, négyzetméter ára 461 250 Ft, ami a gersekaráti átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Bekő Zoltánné Brigitta referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6611340. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gersekarát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.