star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Göd

  • 94 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 543 m²

    telek

Vételár:

84,9 millió Ft

Eladó ház Göd

  • 94 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 543 m² telek

  • Eladó ház Göd

  • 94m²


Ár:

84 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Felső-Gödön (nem a lakóparkban) eladásra kínálunk egy igényes, mediterrán stílusú, teljesen szeparált 94nm lakóterű ikerházat, mely 2005-ben épült és folyamatosan karbantartott. A tágas nappaliból megközelíthető a tornácos fedett kertkapcsolatos terasz és egy nagy méretű télikert, mely akár háló-, vendég- vagy dolgozószobaként is használható. S további 2 hálószoba található külön fürdőkkel. A kétszintes ikerház minden szobája napfényes, tökéletes tereket biztosítva a mindennapokra. A kiváló elosztásnak köszönhetően a társalgó és a hálószobák tágasak és barátságosak. A házban redőnyök, szúnyogháló, valamint klímaberendezés került kiépítésre mindkét szinten, amely nemcsak a nyári napokon jelent komfortot, hanem az átlagosnál alacsonyabb rezsiköltséget is eredményez.Az ingatlan 86 850 000 HUF vételáron elérhető, mely egyedi stílusával és kényelmi felszereltségével magas színvonalú lakhatást kínál leendő tulajdonosainak. Az otthon melegét újszerű kondenzációs gázcirkó és elektromos kandalló biztosítja. Klíma mindkét szinten kialakított.Az ingatlan árába tartoznak a nagyrészt beépített bútorok is, amelyekkel még otthonosabbá és praktikusabb az élettér. A biztonságot riasztórendszer szavatolja.Kiemelkedő figyelmet érdemel a gondosan karbantartott, öntözőrendszerrel ellátott japánkert kis tóval, mely fúrt kútról működtetve biztosítja a növényzet zavartalan öntözését. Az automata kapuval ellátott, térkövezett kocsibeálló helyet biztosít két autó számára is, míg az épített kerti kemence a családi és baráti összejövetelek elengedhetetlen kelléke. További tárolási lehetőséget több kerti tároló kínál, míg a magas tömör fakerítés a maximális magánéletet garantálja.Az 543nm-es telek fele tartozik az ingatlanhoz a társasházi alapító okirat alapján.Göd település, ahová ez a különleges ingatlan invitál, Budapesttől mindössze pár percnyi autóútra található, így a fővárosi munkahelyek is könnyen elérhetőek. A Duna-part közelsége, a környék nyugodt légköre és a kiváló infrastruktúra teszi Gödöt vonzó célállomássá azok számára, akik a városi nyüzsgést cserélnék a természet közelségére anélkül, hogy lemondanának a kényelmes és modern életmódról. Fedezze fel ezt az egyedülállóan kivitelezett ikerházat, amely a nyugalom és a pihenés tökéletes szigetét kínálja a hétköznapok forgatagában.Messze található a Samsung gyártól.

Referencia szám: HZ047003


Elhelyezkedés

Göd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6656368


+36 70

Ingatlannet kód: NET6656368


Az általad megtekintett eladó gödi ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m², míg a hozzá tartozó teleké 543 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 84,9 millió Ft, négyzetméter ára 903 191 Ft, ami a gödi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6656368. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Göd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.