star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gödöllő

  • 240 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 46 000 000 m²

    telek

Vételár:

370,76 millió Ft

Eladó ház Gödöllő

  • 240 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 46 000 000 m² telek

  • Eladó ház Gödöllő

  • 240m²


Ár:

370 760 000 Ft

Építés éve
2013
Szintek
1
Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Budapesttől 30 Km-Re Luxus Farm Eladó !
Pest megyében, Budapesttől 30 km-re Gödöllői Tájvédelmi Körzet szomszédságában , külterületi domb tetőn, minden igényt kielégítő, nagy körültekintéssel, szakmai szempontok figyelembevételével megtervezett és kivitelezett, 2012-ben épült luxus ranch eladó.
Egy vérbeli lovas bírtok, annak minden kényelmével.

A bírtok teljes területe 46.000 m2-melyen található :
-191 nm alapterületű egyszintes modern családi ház
- 40 nm-es különálló vendég- vagy személyzeti ház
-800 nm-es modern fedett lovarda

A lovas bírtok Budapest vonzáskörzetében Gödöllőtől mindössze 14 km-re található a Gödöllői-dombság keleti részén. A Liszt Ferenc nemzetközi reptér is csak 40km távolságban van a birtoktól, közel végig autópályával.

A lovas birtok jelenleg két részre tagolt:
– Az egyik része a körbekerített 20.000 m2 található a lovarda. A lovarda részén található a 10 bokszos modern istálló patamosóval és egyéb tároló helységekkel. Továbbá ezen a területen található a 191 m2 modern, új építésű, minden igényt kielégítő egy szintes, 4 szobás, amerikai konyhás, dupla fürdős családi ház, két állásos garázzsal, valamint a szeparáltan elhelyezkedő szintén új építésű 40 m2 teljesen felszerelt, különálló ház, amit, akár lovász házként, vagy vendégházként is lehet használni.
– A birtok másik része a körbekerítetlen 26.000 m2 terület, amit korábban az állatok takarmányának termesztésére hasznosítottak.

A beépített rész részletezése:

– A 191 m2 Modern Új Építésű Ház , melyben amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba és 2 fürdőszoba található A nagy méretű nappali egy design bioetanol kandallóval, ahonnan a részben fedett 35 m2 terasz is megközelíthető. A terasz előtt pedig egy két részre tagolt – víz alatti ülő padokkal ellátott – épített fürdőtó és dísztó van (automata tisztító rendszerrel), melynek a legnagyobb mélysége 3,5 m. A nappali egyik végében van az amerikai konyha, étkezővel és kandallóval. A ház fürdőtavának ellentétes hosszanti részében találhatók a hálószobák és a fürdők. Ebben a házban még soha nem laktak, a ház a konyhabútor kivételével 100% készenléti állapotban van. A lehetséges berendezést belsőépitész által készített látványtervekkel is illusztráljuk Az épület minden helysége klímaberendezéssel ellátott. A birtok mindegyik építményére kijelenthető, hogy igényes alapanyagokból, precíz odafigyeléssel, a környezet tiszteletével 2012- 2013 között épültek.

A ház kiválóan hőszigetelt, bontott téglával burkolt, külső fa nyílászárókkal megépített épület. Fűtés: vegyes tüzelésű kazánnal van megoldva A nappaliban, fürdőkben és a konyhában padló a többi helyen padló és radiátoros fűtés van. Az ingatlan saját nagy vízhozamú fúrt kúttal is rendelkezik, ami 3×20 m3-es föld alatti telepített zárt műanyag víztárolóhoz kapcsolódik. A teljes birtok vízellátását a kúthoz és a víztárolókhoz kapcsolódó víztisztító rendszeren keresztül a házi vízmű rendszer biztosítja. Az építmények közötti karbantartott díszkert automata öntöző rendszere is a házi vízmű rendszerhez csatlakozik. A házzal egybeépítve található a dupla nagy garázs is. A kertben 12 darab vendégparkoló is rendelkezésre áll, amely használatával a garázsban álló kocsik szabad mozgása nincs korlátozva.

– A fő laképülettől elszeparáltan található a szintén Új Építésű 40 m2 -es beépíthető tetőtérrel rendelkező lovász ház vagy VENDÉGHáz(nappalival, konyhával fürdőszobával és hálószobával).

– A Lovarda részen található a 10 bokszos istálló patamosóval és egyéb tároló helységgel épületen belüli átjárással – gumi padozatú – a 616 m2 (!)-es Fedelesbe. A 20 m2 -es klub helyiségből a hozzátartozók, barátok egy üvegfalon keresztül élvezhetik a fedelesben történteket, ebben a helységben egy felszerelt konyha kis tárolóval is kialakításra került. Az átjáróból nyílik a kazánház, a nyerges (10 nyereg és ló szerszámzata részére) és az igényesen kialakított öltöző, tusoló és mellékhelyiség is. Az Istálló oldalában a fedett szénatároló alkalmas a takarmány elhelyezésére. Az épületen kívül 1 homokos talajú pálya, valamint 6 karám várja a lovakat árnyékolókkal és automata itatókkal. Az egész birtokon belül a kerítés mellett egy homokos körpálya is kialakításra került a fedeles lovarda mögött ahol 6 karám is található.
A lovarda exluzív kialakítása, a benne lévő klubhelység

Képzelje el, hogy egy hosszú stresszes nap után beáll a garázsába, becsukódik maga mögött a kertkapu, végigsétál a gyönyörű előkerten, és belép a saját privát oázisába, ahol békében pihenhet és élvezheti a meleg nyári naplementét. A lábát a teraszról a fürdőtóba lógatva, kortyolgatva kedvenc italát, elönti az a várva várt melegség, hogy igen, végre haza érkeztem.
Az egész ingatlannak van egy amerikai ranch benyomása, pont olyan, mint amiket a filmekbe lehet látni. Biztosak vagyunk benne, hogy ez az ingatlan igazi luxus környezetet biztosít a ló és lovasa számára, ahol sok örömteli éveket tudnak együtt megélni.

Megjegyzés: Szakértők, építészek véleménye szerint ez az eladásra kínált ingatlannal megegyező új ingatlan együttest, a kiajánlott vétel árból, ilyen minőségben, mai árakon felépíteni nem lehet. Nem beszélve arról, hogy mennyi munkát, lekötöttséget, idegeskedést, soha véget nem érő kivitelezői egyeztetések terhét róná az emberre, ha egy hasonló beruházás akarna véghez vinni. Ezért kijelenthető, hogy összességben ezen birtok ára méltányosnak számít.

Egyedi Ajánlat „0” Ft villanyszámla, és „0” fűtésdíj!
Napelem és a hőszivattyú megújuló energia rendszer kiépítési költségét a vételárból elengedjük!

Itt tényleg minden a minőségről és a kifinomultságról szól, ezért kérem csak igényesek hívjanak! Ez nem a lókupeckedők pályája, hanem azoké, akik a lótartás Rolls-Royce-ára vágynak.

Időpont egyeztetés végett, vagy további információk kérése miatt is keressen: 06709479406

A környékről:

Gödöllői Tájvédelmi Körzet melletti majorság


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Gödöllő, Gödöllő melletti major


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6581549


+36 70

Ingatlannet kód: NET6581549


Az általad megtekintett eladó gödöllői (Gödöllő melletti major) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 46 000 000 m². További jellemzői: az építés éve 2013, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 370,76 millió Ft, négyzetméter ára 1 544 833 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Vargáné Kőrösi Erika referens a Balla Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581549. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.