star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gödöllő

  • 140 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 386 m²

    telek

Vételár:

149 millió Ft

Eladó ház Gödöllő

  • 140 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 386 m² telek

  • Eladó ház Gödöllő

  • 140m²


Ár:

149 000 000 Ft

Szobák száma
6 (3 + 3)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Prémium minőségű családi ház, Gödöllőn, közvetlenül az erdő mellett, teljes bútorzattal és berendezéssel eladó.

Földszinten teljesen gépesített amerikai konyhás, nagy nappali, sarok garnitúrával, ebédlő résszel, elektromos redőnyökkel, beépített téli kert kandallóval, továbbá spejz, tároló és wc található.
Emeleten egy szoba, két félszoba, szobabútorral és ágyakkal, káddal és zuhanyzóval is felszerelt fürdőszoba, beépített gardrób, wc és háztartási helyiség található két mosógéppel és szárítógéppel felszerelve.
Tetőtérben 50nm lett kialakítva tárolás céljára.
Fölszinten padlófűtés került kialakításra, az emeleten radiátorral van a hőleadás megoldva. Mindkét szinten hűtő-fűtő klíma található.
Áramellátás 3X25 Amper.
A telken két autó számára beállás biztosított, egyik polikarbonát tetővel van fedve.
A kert gyeptéglával van gyepesítve, továbbá automata locsolórendszer van alakítva, mely rá van kötve a locsolási mellékmérőre, itt található még egy 4 nm-es szerszámos helyiség és egy 9 nm-es melléképület is.
Az ingatlan csak a berendezésekkel, bútorokkal együtt eladó, melyek értéke a vételáron felül további 10M Ft.
(Egy éve 9 kWh teljesítményű napelem rendszer került kiépítésre, mely része elektromos autótöltő is. Értéke 5 M Ft. Régi szaldós elszámolásba esik bele. Ez opcionális. A kertben egy éves jaccuzi található, mely szintén opcionális, értéke 2M Ft.) ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 362691


Elhelyezkedés

Gödöllő, Kereszt utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608223


+36 30

Ingatlannet kód: NET6608223


Az általad megtekintett eladó gödöllői (Kereszt utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 386 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 1 064 286 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 36%-kal magasabb. Az ingatlant Mucha Beáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608223. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.