star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gödöllő

  • 170 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 729 m²

    telek

Vételár:

54 millió Ft

Eladó ház Gödöllő

  • 170 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 729 m² telek

  • Eladó ház Gödöllő

  • 170m²


Ár:

54 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
3
Szobák száma
7 (6 + 1)
Fűtés
elektromos

Az ingatlanról:

Nagy Kertes Otthon Az Egész Családnak!

Kiváló Elhelyezkedésű, családiházas, kertvárosi környezetben, Gödöllő központi részén,170 nm-es, teraszos, nagy kertes, Panorámás, felújítandó, Tehermentes, jelenleg 3 lakrészes, 3 szintes, Két Generációs, 6+1 szobás családi házat kínálok megvételre. Délnyugati tájolása miatt napfényes, Világos.

Alkalmas családoknak, összeköltözőknek, akik biztonságos, csendes, nagy kertes környezetben, mégis központi részen képzelik el a jövőjüket hosszabb távon.

Kiemelkedő Ár-Érték Aránya miatt kiváló lehetőség.

A 2 lakószintes családiházban 3 lakrész van jelenleg, mely egy nagy, belső lépcsőházas családi házzá alakítható. Földszinten két külön bejáratú lakrész, emeleten egy külső, ideiglenes lépcsős bejárat. 2 szinten összesen 6 és fél szoba, 2 ablakos konyha, 2 wc-t is magába foglaló fürdőszoba, további vendég wc, kapott helyet. A fürdőszobák egyike zuhanyzós a másik káddal és zuhanyzóval kialakított.

A kert felőli részen a ház alatt 40 nm-es Pince, a kertben melléképületek.

A szobák laminált parketta, szőnyegpadló burkolatúak, a többi helyiségben járólap, csempe, vagy burkolásra vár. A nyílászárók, bejárati ajtók fa anyagúak, eredetiek, mint a beltéri ajtók, felújítást, mázolást igényelnek, helyenként fa nyílászárókra cseréltek. Betonfödém, cserépfedés, tégla falazat. Részben szigetelt.

A fűtést helyiségenként jelenleg elektromos panelek biztosítják, a melegvizet villanybojler.

Az 1986-ban épült ingatlan tervek szerinti felújítását, szigetelését megkezdték, mely félbe maradt. Ez az állapot adott helyiségekben jól látható. Így az új tulajdonos folytathatja azt, vagy egészen mást alakíthat ki igénye szerint. Villanyvezetékek az egész házban kicseréltek.
Az ingatlan összességében Felújításra, Átalakításra szorul.

A telek területe 729 nm, a szabadon álló ház előkertes, benne örökzöldek. A kapun belül több autónak beállási lehetőség.

Az ingatlan tehermentes. 1 hónapon belül költözhető.
Az alaprajz tájékoztató jellegű.

A környékről:

Családi házas, kertvárosias környezet. A parkolás a ház előtt és a kert kapun belüli részén is lehetséges.

A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, élelmiszer bolt, gyógyszertár, étterem valamint több kereskedelmi és szolgáltató egység és a városközpont.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Gödöllő, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619155


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6619155

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gödöllői (Kertváros) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 729 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 54 millió Ft, négyzetméter ára 317 647 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 52%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Guba Ilona referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619155. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.