star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Gödöllő

  • 125 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 600 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Gödöllő

  • 125 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 600 m² telek

  • Eladó ház Gödöllő

  • 125m²


Ár:

94 900 000 Ft

Építés éve
1979
Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Gödöllőn, központhoz közel, de természetközeli környezetben, gyönyörű 600 m2-es telken jó állapotú fedett teraszos , kétszintes , 125 m2 es családi ház eladó

A földszinti részen került kialakításra egy nappali, két hálószoba egy kádas fürdőszoba, konyha, kamra, előszoba. Az emeleten két hálószoba található, itt lehetőség van még egy fürdő kialakítására, közműkiállások elő lettek hozzá készítve.  2003.-as felújítás során a hidegburkolatokat cserélték, fűtésrendszer korszerűsítve lett, riasztó került kiépítésre valamint a külső homlokzat szigetelése is ekkor történt 10cm-es Dryvit szigetelőrendszerrel.

2017-es felújításkor a fürdőszoba, szaniterek, burkolatok valamint a vízvezetékek cseréje történt.Ugyanebben az évben új magasfényű konyhabútor került beépítésre , Zanussi sütő-tűzhely , AEG mosogatógéppel.Új burkolatok kerültek a földszinti szobákba és a nappaliba is.

A 2022-es felújítás során új Westen kondenzációs kazán + melegvíztároló lett beépítve , termosztátfejes radiátorokkal. Kandallókémény kiépítve, Az emeleti szobában beépített gardróbszekrény, illetve infraszauna is helyet kapott. Klíma a földszinten és az emeleten is.

Ablakokon egyedi kézműves kovácsoltvas korlátok találhatók, mely a tulajdonos tüzikovácsoltvas jártasságát dícséri. A  ház két bejárati ajtóval is rendelkezik, a tetőtéri rész lezárható, két külön lakássá lehet alakítani.

A 600 m2 terület összközműves, rendezett, füvesített,  részben viacoloros autóbeállóval rendelkezik, melynek a végén elektromos ajtóval ellátott 24m2 garázs található. Fúrt kút -szivattyúval ellátva-ad lehetőséget a locsolásra.

Közlekedés: helyi busz 5 perc gyalogosan
Igény esetén, külterületi telek(1050nm ) vásárolható hozzá +8M-ért.

Ajánlom nagycsaládosoknak, több generáció együttélésére.

Irányár:94,9 MFt.

Hivatkozási szám:2517582

Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:

Sápi Balázs (20) 772-2429  sapibalazs@godolloi.hu 

GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu : Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada,Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!

 

 

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Felújítva: 2017.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Nappali
nincs megadva

Elhelyezkedés

Gödöllő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6619506


Gödöllő Ingatlanközpont

Gödöllő Ingatlanközpont

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6619506

Gödöllő Ingatlanközpont

Gödöllő Ingatlanközpont

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gödöllői családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: az építés éve 1979. A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 759 200 Ft, ami a gödöllői átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Sápi Balázs referens a Gödöllő Ingatlanközpont irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619506. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gödöllő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.